چند مشكلي كه بعد از سه سال هنوز حل نشده
سلام وقت بخير
من و همسرم سه ساله كه باهم ازدواج كرديم و بشدت بهم علاقه منديم ولي بعضي رفتارهاي همسرم منو بشدت آزار ميده طوري كه احساس ميكنم گاهي علاقم بهش كم ميشه
مشكل اول)بزرگترين مشكل من اينه كه وقتي باهم تنها هستيم همسرم رفتار خيلي خوبي با من داره ولي در مقابل اطرافيان بسيار سرد باهام رفتار ميكنه بخصوص پاي تلفن وقتي كسي كنارش باشه بدون هيچ احترامي باهام صحبت ميكنه حتي بدون خداحافظي يا وسط صحبتمون گوشي رو قطع ميكنه
مشكل دوم) همسرم بطور وحشتناكي زود رنجه و بخاطر مسائل خيلي خيلي كوچيك خيلي ناراحت ميشه. هميشه دعواهاي ما بخاطر موضوعات پيش پا افتاده است. نميتونم هيچ انتقادي ازش بكنم. مثلا اگه بگم چرا لباساتو جمع نكردي قهر ميكنه
مشكل سوم) من و خواهرم بهم خيلي وابسته ايم هروقت خانواده ام ميان خونمون يا ما ميريم خونشون احساس ميكنم اون نسبت به خواهرم حسادت ميكنه و بخاطر همين موضوع هميشه وقتي پيش خانوادم هستم نميتونم خوشحال باشم چون همسرم از من دلخوره و اينو ميشه راحت از چهرش خوند و خانوادم هم كاملا احساسش رو متوجه ميشن. با اينكه من سعي ميكنم بيشتر از مواقع ديگه به همسرم توجه و محبت كنم ولي فايده اي نداره
مشكل چهارم) من هميشه سعي ميكنم محبتم رو به همسرم نشون بدم. با تولد گرفتن يا هديه هاي بدون مناسبت، اس ام اس هاي عاشقانه و يا ايميلهاي محبت آميز ولي در جواب چيزي دريافت نميكنم و حس نياز به محبت بيشتر داره منو ميكشه. از همسرم خواستم كه اون هم براي من همچين كارهايي رو انجام بده ولي...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد