سلام من مشخصات فيش واريزي حق عضويت تالار پر كردم مدير همدردي چند وقت تالار نيست حق عضويت كي تمديد مي شود خسته شدم .. ناراحت هستم ..من بايد چيكار كنم فرم مشخصات فيش واريزي حق عضويت تالار پر كردم الان 5 روز است راهنمايي كنيد:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مشخصات فيش واريزي حق عضويت تالار پر كردم مدير همدردي چند وقت تالار نيست حق عضويت كي تمديد مي شود خسته شدم .. ناراحت هستم ..من بايد چيكار كنم فرم مشخصات فيش واريزي حق عضويت تالار پر كردم الان 5 روز است راهنمايي كنيد:72::72:
سلام
آقای ابراهیمی صبور :82:باشید برادر جان:104::104:
حالا چند روز دیگه هم صبر کنید اتفاقی نمی افته :305:
مسالتون که خدا رو شکر اورژانسی نیست :323:
نکنه تو تالار چیزی قسمت میکنند که شما اینقدر نگران عضویتتون هستید و ما خبر نداریم :311:؟؟؟ راستشو بگید :324:کدوم بخشه :324:؟ سهام عدالت و خوشه و ... که به ما نرسید:160:!!!!!!! اینجا هم نمی خواین ما بفهمیم چی به چیه؟:302:
سلام آقای ابراهیمی محترم
والله ما هم که شارژ داریم فرق چندانی با شما نداریم .ما هم در به در به دنبال مستر سنگ تراشان هستیم تا دو کلمه حرف حساب از نوع عید مبارکی با ایشان بزنیم . :311:
مهم این است که ما با این همه رنگ و لعاب شارژ دیده نمی شویم :311:و شما آنقدر پاک و نجیب و صبور و مهربان هستید که در هر حالتی با شارژ و بی شارژ کاملا به چشم می آئید و همه ی ما با دیدن نام شما کلی خوشحال می شویم و خدا را شکر می کنیم که شما را در میان جمع دوستان داریم . :72:
فکرش را بکنید اگر شما هم مثل آقای سنگ تراشان ناپدید می شدید چه بلایی بر سر ما می آمد ؟!! چقدر باید دل نگران و دلواپس شما می شدیم ؟!
خدا را شکر برادر که هستید .
صبر کن برادر صادق و صبورم . صبر
سلام..
بخدا اگر من هم اینقدر دوستدار داشتم حالا........(نگم خوبه)...آقای ابراهیمی قدر اعضاء رو بدونید.
تنها شما دچار این مشکل نشده اید// گاهی بخاطر برخی اشکالات در سیستم حق عضویت کاربران دیر پرداخت می شود.
قطعا در اولین فرصت حساب شما توسط مدیران بررسی شده و مشکل رفع خواهد شد.
در حال پیگیری.....
موفق باشید.
در ضمن لطفا قدری صبور بوده و در انجمن های نامربوط به موضوع اصلی پستی نزنید.
مشکل شما حل شد...............