-
دوستم
سلام دوستان من دوستی دارم که هر روز میاید دنبال من ومیگه بیا بازی
منم چون درس دارم میگم بعدا امادوباره 1ساعت بعد زنگ میزنه میگه
نمیای بازی؟ منم میگم یا حوصله ندارم یا اتاقم جمع نیست باید جمع کنم
وقتی هم میگم نه میگه چرا؟
منم یکی از چیز های بالا رو بهش میگم
از وقتی مدرسه ها باز شده همین اتفاق میفته
حالا شما کمک کنین چی بهش بگم؟:325::325:
-
RE: دوستم
به به ، سلام موطلایی نازنینم :46:
حالت چطوره ؟
عزیزم خیلی راحت راستشو بهش بگو ، بگو دیگه سال تحصیلی شده و باید بیشتر به درسهام برسم ، اول درس ،بعدش بازی ، هر وقت به درسهام رسیدم و وقتی برای بازی موند خودم خبرت می کنم .
خانم گلی مگه دوستت مدرسه نمیره و خودشم درس نداره ؟
اگر اونم مدرسه میره ، بهتره بهش بگی هر دوی ما نه ماه رو باید بیشتر به فکر درس و مدرسه باشیم و هر وقت هم وقتی برامون موند بازی کنیم .
خاله جان سعی کن برای خودت یه برنامه بریزی که هر روز در چه ساعتهایی چه کارهایی انجام بدی ، اونوقت می تونی گاهی هم وقتی را بدون اینکه به درست ضرر بزنه برای بازی با دوستت در نظر بگیری .
خوشحالم که به خوبی به فکر درس و مدرسه ات هستی :104::104: :72::72::46:
.
-
سلام خاله ..خوبی مو طلایی؟
:104::104:
آفرین موطلایی ..همکار خوبم..معلوم شد می خوای بیای حتما دکتر بشی که از الان انقدر به فکر درس هات هستی ..آفرین..
ببین فرشته راست می گه بهترین کار اینه راستشو بهش بگی تازه دوستت هم راهنمایی می کنی که درس مهمتره...
منم سن تو بودم یک دوست هندی داشتم اسمش "" شلپا "" بود..چون اون مدرسه نمی رفت و درس های هندی تو خونه می خوند عصرها میومد دنبال ما ..من همیشه بهش می گفتم که من باید درس هامو اول بخونم و اگر وقت شد خودم میام بیرون تا باهم بازی کنیم ..کم کم اونم درس خوندن بیشتر کرد و دیگه کمتر میومد دنبال من...
بهش راستشو بگو تا بدونه درس داری و از طرفی اشتباهی احساس نکنه داری بهش دروغ می گی و نمی خوای باهاش بازی کنی ..بهش راستشو بگو عزیزم....
دکتر شدی منو یادت نره ها!!!:310:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...db01073f73.gif
-
باشه:43:
دوستم مدرسه میره
1سال از من کو چیک تره
لطفا به بقیه عضای تالار بگین نظر بدن
ممنون