سلام
شما هر کدام در مقابل یک کامپیوتر نشسته اید اما در عین حال خود را در میان جمعی تصور میکنید ، می خواهم بدانم وقتی وارد تالار میشوید فکر میکنید به چه مکانی وارد شده اید و آن را چگونه در ذهن تصور میکنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما هر کدام در مقابل یک کامپیوتر نشسته اید اما در عین حال خود را در میان جمعی تصور میکنید ، می خواهم بدانم وقتی وارد تالار میشوید فکر میکنید به چه مکانی وارد شده اید و آن را چگونه در ذهن تصور میکنید.
منم سلام
اینقدر این تالار برای من مفید بوده که خیلی از جوابامو غیر مستقیم این جا گرفتم حالا اگه نگرفته باشم هم حداقل چندتا دوست دارم که درباره مشکلاتم نظر بدن اینجا هم برام مثل یه کلاس درسه چند تا شاگرد با چند استاد یه وقتایی همین شاگردا میشن استاد و استادا میشن شاگرد مهم اینه که ما هم این جا یاد میگیریم هم یاد میدیم (اگه در حضور استادان جسارت نباشه )
سلام .من که وقتی میام تو تالار . فکر می کنم وارد یه خونه ای شدم که توش چندین تا اتاقه. تو هر اتاقی چند تا از دوستام دارن با هم حرف می زنن. منم که خیلی مشتاق هم صحبتی با دوستان هستم میرم به هر اتاقی یه سری می زنم. یه جا یه چیزی یاد می گیرم .یه جا با یکی همدردی می کنم. یه جا یه خورده که دلم گرفته درددل می کنم سبک میشم. بالأخره انگاری تو آسمونام وقتی میام اینجا....
موضوع عالی بود موفق وشاد باشید