RE: چگونگی بیان قصد ازدواج
سلام
زمانی که شما شرایطتت کاملاً آماده برای انتخاب همسره ، این زمان به طور رسمی و بکمک خانواده پیشنهاد را مطرح زیر نظر هر دو خانواده و حتی الامکان کمک گرفتن از یک مشاور و یا فرد توانا در مشورت دادن در امر ازدواج ، مسیر شناخت را بدور از احساسات طی کنید .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arya88
لطفا راهنمایی کنید بهترین زمان برای ارائه پیشنهاد ازدواج چه زمانی و به چه صورته؟
دو حالت داره!
اولیش روش آمریکاییه:
یعنی در روز تولدش دعوتش کنی خونتون بعد در حضور مدعوین ( فامیل و همکلاسیها) جلوش زانو بزنی و انگشتری رو که براش خریدی به طرفش دراز کنی و در حالیکه عاشقانه زل زدی تو چشمهاش بهش بگی: " عزیزم با من ازدواج میکنی؟"
دومیش روش ایرانیه:
یعنی بری پیش مامان بابات بهشون بگی تو دلت چی میگذره، بقیه اش رو هم بسپری به خونواده.
:311:روش اول رو که من خیلی میپسندم!
جناب آریا اول اینکه عجله نکن....دوم اینکه به خودت و خودش فرصت بده ........چه خبره مگه حالا!........چهارما همه پسرا خدا خدا میکنن دختری که باش دوس میشن هی نگه ازدواج ازدواج ازدواج و به جای جهاز چیدن تا زمانی که کامل نشناختن همو از این حرفا به میون نکشن!
اما خب نیت شما پاک پس خوش به حال اون دختر خانم:227:
میتونین کم کم اول با خودش این مسئله رو مطرح کنید و ببینید قصدش چیه بعد به خانواده منتقل کنید!
بازم هرچی خودتون صلا ح میدونید چون بهتر با روحیه اون دختر و عقایدش اشنایی برادر من!
شاد باشی
دریا:72: