-
از اسمش خوشم نميايد
سلام. خوشحالم كه با جمع شما آشنا شدم. راستش شخصي از من اجازه خواسته تا به خواستگاريم بياد. مدت هاست به من علاقه منده ، اما من فقط به واسطه خواهرش ميشناسمش. پسري شاد، سرزنده و از لحاظ مادي هم موفقه و تا حدي كه به واسطه خواهرش ميشناسمش عقايدش و خصوصياتش باهام جور در مياد. فقط در رابطه باهاش دوتا مشكل دارم:
1. از اسمش خوشم نمياد. خودش خوش قيافه و خوش تيپه. اما اسمش رو به هركي ميگم خنده اش ميگيره و كلي مسخره ميكنه.
2. بابام از خودش و خانواده اش خوشش نمياد. ميگه تازه به دوران رسيده اند. كه البته فكر ميكنم قابل حل باشه.
نميخوام به راحتي از دستش بدم. آخه اون 4 ساله بهم علاقه منده و امروزه كم پيش مياد پسري دورادور عاشق باشه و به خاطر نجابتش سكوت كنه. شايد يكي از دلايلي كه باعث شده ازش خوشم بياد همينه. اينكه پنهوني مياد ديدنم و پنهوني به واسطه خواهرش تو مشكلاتم كمكم ميكنه، نشون ميده ارزش زيادي واسم قائله. ميترسم اگر جواب منفي بدم، ديگه هيچكس اينجوري بهم علاقه مند نشه.
-
RE: از اسمش خوشم نميايد
سلام و خوش اومدید
بنظرم فعلا این دوتا گزینه رو درنظر نگیر و اجازه بده خواستگاریت بیان و البته بگو که برای صحبتهای اولیه پا پیش بزارن.
شما هم سعی کن دقیقا روی شناخت خودت و خواسته هات از همسرت کار کنی و در جلسات اشنایی روی آنها کار کن و ببین چند درصد شرایطت رو داره.
از طرفی این جلسات به خانواده ت و خصوصا پدرت هم اجازه می ده که شناخت کاملتری نسبت به این آقا و خانواده ش پیدا کنه که می تونه به شما هم کمک کنه.
در ضمن میشه سن خودتون و آقا رو بفرمایید!
مطمئن باش اگه خودش در این چندین سال که از عمرش گذشته، تونسته تو جامعه با همین اسم ظاهر بشه و هیچ مشکلی نداشته باشه (اگه داشت اسمش رو عوض می کرد)، شما هم وقتی با شخصیتش اشنا شدید و انشاء ا.. با شما هماهنگی داشت، با اسم ایشان مشکلی نخواهید داشت.
-
من 22 سالمه و اون 26 سال.
راستش گفتن اول خودم تصميم بگيرم تا مشكلي پيش نياد. چون خودش دوست داداشمه و داداش بزرگترش دوست بابامه. ميگه اگر بياد خواستگاري و جواب منفي بشنوه خجالت ميكشه و ديگه نميتونه تو چشم داداشم نگاه كنه و ممكنه رابطه هامون خراب شه.
-
سلام عزیزم
دلیل اولت که برای رد کردن اصلا قابل قبول نیست!!!
خوب شما اگه باهم وارد زندگی شدید یه چیز دیگه صداش کن...
به نظر من به خواهرش بگو با این وضعیت نمیتونید پاسخ قطعی بدید. باید بیشتر آشنا بشید..تحت نظر خانواده تون.....چه بسا نکاتی که خانواده ی دختر بهش توجه دارن اما ممکنه خود دختر به دلیل استرس بهش توجه نکنه.. درضمن رابطه ی ایشون با برادرتون تغییری نخواهد کرد...البته در صورتی که هر دو منطقی باشن...دوتا آدم عاقل و بالغ به این دلیل با هم به هم نیمزنن... ممکنه یه مدت کوتاهی از هم خجالت بکشن... اما نه اینکه رابطه شون به هم بخوره.... ما یه همچین موردی در اطرافیانمون بود. می دونی داداشه وقتی خواهرش پسندیده نشد چه کرد؟؟ دختر همسایه شون رو که دختر خوبی بود معرفی کرد به دوستش اون هم رفت خواستگاری و جور شد... یعنی نه تنها رابطه شون به هم نخورد بلکه کمک هم بهش کرد که یه مورد خوب دیگه پیدا کنه...
اما در کل به نظر خوب میاد... سعی کن بیشتر آشنا بشید باهم...انشاءالله که خوشبخت بشی:72: