کمبودهای من از ناحیه شوهرم ..... ( جدایی و رسیدن به عشق سابق آیا درسته ؟
سلام -من همین الان عضو این سایت شدم --لطفآ به من هم کمک کنید
۵ سال پیش ازدواج کردم --قبل از ازدواج با آقایی آشنا شده بودم -والی به خاطره بازی مسائل اینقدر بهش دروغ گفتم که رفت--ولی به خدا خیلی دوستش داشتم--از اینکه احساس میکردم اون چیزی که میخوام بود و خیلی دلم میسوخت که باید بگذارم به همین راحتی بره-من ازدواج کردم و اون نفهمید --زنگ زده بود به خونمون که برام پیغام گذشته بود که میخوام بیام خاستگاریت -ولی افسوس که دیگه دیر شده بود --من زندگی خوبی ندارم ولی خیلی مشکل دارم -مالی-احساسی-روابطی-شوهرم مشکل جنسی داره --و این خیلی من رو عصبی کرده-بهش میگم که برو دکتر ولی میگه من نه وقت دارم نه اعتقاد دارم---اینو هم بگم که با این آقا این چند سال فقط تماس تلفنی داشتم --و ایشون که ازمشکل مالی من خبر داشت چند بار میخواست کمک مالی کنه--ولی هیچ وقت پیشنهاد دیدن من رو نداد--هفته پیش بعد از اینکه شوهرم سر مسواک زدن بچه کتکم زد و ببخشید من رو فاحشه khatab کرد-- بهش زنگ زدم و رفتم دیدمش --هنوز ازدواج نکرده ولی اون آدمی که ۵ سال پیش دیده بودمش نبود- پیر شده بود و عصبی ولی من خیلی دوستش دارم ما دیگه همدیگر رو ندیدیم و قرار دیگی هم نگذاشتیم --ولی من همش به فکر اونم --دلم میسوزه برای خودم که زندگیم تباه شد --از اینکه تا حالا شوهرم من رو عاشقانه بغل نکرده --جز از وقت هایی که خودش میخواسته سراغم نیومده--از اینکه شب ها خواب میبینم که یک آقا با یک شاخه گل میاد روبروم....چه کار کنم ...حالم از شوهرم به هم میخوره از اینکه نگاه های خیلی بدی به زنها داره و ....---چه کار کنم
RE: کمبودهای من از ناحیه شوهرم ..... ( جدایی و رسیدن به عشق سابق آیا درسته ؟
سلام ، خوش اومدي
شما متاسفانه براي حل مشكلاتتون داريد به سراغ خطرناكترين و بدترين راه ممكن ميريد!
اينكه به اون زنگ زدين و رفتين ديدنش،اولين قدم شما در پا گذاشتن به لبه ي چنان چاه عميق و هولناكي هست كه با افتادن به درونش شايد كارتون به جاهايي بكشه كه روزي صد بار آرزوي بودن در حال و شرايط كنوني رو بكنيد!
هر مشكلي رو بايد از راهش حل كرد ،نه اينكه يكباره همه چيز رو بهم ريخت!
شما الان با دو مسئله روبرو شديد:
1-نارضايتي از شوهرتون
2-تمايل به اون آقا
كه هر كدوم از اين دو، ديگري رو تقويت ميكنه!يعني هرچقدر نارضايتيتون از شوهرتون بيشتر ميشه،تمايلتون به اون آقا بيشتر،و بالعكس هرقدر به اون آقا بيشتر فكر ميكنيد،باعث ميشه نقاط منفي شوهرتون براتون بزرگتر جلوه كنه!
پس تا دير نشده از فكر اون آقا كاملا بيايد بيرون،در وصف اون آقا همين بس كه، ايشون اگه ذره اي وجدان داشت هرگز با خانمي متاهل قرار نميذاشت! پس ايشون هم بويي از مردانگي و وفا غيرت نبرده!
مشكل شوهرتون و مواردي كه باعث نارضايتي شما هست رو با كمال آرامش يكي يكي بنويسيد تا دوستان و كارشناسان در اينجا بتونن براي حل مشكلاتتون پيشنهاد و راهكار ارائه بدهند!
سلام
من هم با مهرداد موافقم
هر چقدر هم که همسرتون آدم خوبی نباشه و برای شما ارزش قائل نمیشه و هر چقدر هم که بد باشه( البته به گفته شما و توصیف شما از ایشون ) این دلیل نمیشه که بخواهید به فکر یه شخص دیگه ای باشید
اگر همسرتون بفهمه نابود میشه
فهمیدن این مساله برای یه مرد خیلی سخته
طبق گفته مهرداد رابطه خودتون رو با این اقا تا همین جا قطع کنید و به همسرتون فکر کنید
سعی کنید که به همسرتون کمک کنید
شما بجای همسرتون برای زندگیتون تلاش کنید
سعی کنید شرایط رو تغییر بدید
زندگی خودتون هم بهتر میشه
در ضمن شما بچه دارید به فکر آینده اون بچه باشید و جوابی که باید در آینده بدید هرچی باشه مسئولیت این بچه با شماست و شما مادر اون هستید
بهترین کار اینه که از مشکلات خودتون و همسرتون بگید این تالار کارشناسان خوبی داره و میتونه به شما کمک کنه که زندگیتون رو تغییر بدید و این تالار محل خوبی برای بیان مشکلات و حل شدن اونهاست
[size=large]زندگی زناشویی خیلی حساسه وباید خیلی با احتیاط رفتار کنید چون آثار و عواقب بی احتیاطی در زندگی زناشویی تا سالیان سال باقی میمونه
موفق باشید[/size]
سلام
من تازه از خانومم جدا شدم--به خدا خیلی خوشحالم-البته ما فقط 5ماه عقد بودیم
میتونید برید مشکلات منو بخونید
__بی احساسی نامزدم نسبت به من__http://www.hamdardi.net/thread-17072.html
قصد توهین ندارم ولی بعضی خانوم ها خوشی میزنه زیر دلشون میرن جدا میشن-مثل خانوم حوس باز من
انقدر بهش محبت کردم که نگو--
طلاق نگیرید--فقط بدونید ایراد از خودتونه نه از شوهرتون
اول خودتون رو اصلاح کنید