مشکل من با خانواده ام در رابطه با اعتیاد چند نفر از اعضای خانواده دختر
سلام دوستان... من 26 ساله و کارمند یکی از ادارات دولتی هستم... اخیرا از طرف فامیل دختر خانمی به من پیشنهاد شده که از لحاظ اخلاقی و مسائل ظاهری کلا مورد تایید خودم و خانواده هستند. راستش من نمیدونم ایشون تمایل به ازدواج با من داشته باشند یانهو این مساله فعلا با خانواده ایشون مطرح نشده... مشکلی که هست اینه که ایشون پدرشون به رحمت خدا رفتن و دوتا از برادراش(برادر بزرگتر) متاسفانه اعتیاد دارن و پرس و جوهایی که کردم اعتیادشون ظاهرا خفیف نیست البته هردو برادرشون شاغل رسمی و متاهل و ساکن در شهر دیگه ای هستند ولی در تصمیمات خانواده دخیل هستند. حالا با توجه به این مساله و دودلی و عدم رضایت خانواده من، آیا من باید از قید این مساله بگذرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
RE: مشکل من با خانواده ام در رابطه با اعتیاد چند نفر از اعضای خانواده دختر
سلام بهرام عزیز
به وبسایت خوش آمدید
همه ایراداتی دارند و هیچ کسی کامل نیست.منتها باید دید که آیا ایرادات طرف مقابل برای شما قابل حل و یا تحمل هست یا خیر.تصمیم گیری این امر بر عهده شماست.ممکن است یک نفر اصلا با چنین شرایطی کنار نیاید و یک نفر دیگر این موضوع را اصلا عیب نداند.شما باید خود را بشناسید و با توجه به شناخت از خود و اینکه این مساله تا چه حد می تواند در زندگی آتی شما تاثیرگذار باشد تصمیم گیری نمایید
:72:
سلام دوست عزیز
چرا وقتی این خانم همه خصوصیات خوب رو دارن به برادراشون نگاه میکنید؟ درسته اونا اعتیاد دارن ولی باید دید شخصیتشونم مورد داره؟
این خانمو با خصوصیات خودش بسنجید نه داداشش هر کس رو تو گور خودش میذارن
شما اگه آدم محکم و با اراده ای هستید جلو برید اما اگه آدم محکمی نیستید ودهن بین هستید فراموشش کنید چون پس فردا تا مشکلی پیش اومد ممکنه به روش بیارید و اذیتش کنید
اگه رفتی خواستگاریش با این تصور برو که همه چیز رو پذیرفتی که پس فردا اصلا نباید به روش بیاری:305:
سلام
شما باید بدور از احساسات و با منطق کامل،به این موضوع فکر کنید
آیا این مسئله جزء معیارهای شما است؟ چقدر اهمیت دارد
نمیشود منکر این شد که خانواده دختر یا پسر روی زندگی مشترک تأثیر ندارند
به نظر من قبل از هر چیز باید خانواده فرد را ارزیابی کنید و به شناخت کامل برسید،اگر مورد تأیید بود،بعد به دختر و شناخت از او فکر کنید.اعتیاد ،اعتیاد است کم و زیاد ندارد