مثال نقض در مورد نظر کارشناسان همدردی.....
سلام دوستان.من 27 ساله هستم و از 19 سالگی و از زمانی که وارد دانشگاه شدم با هم کلاسی ام که یک سال از خودم کوچکتر بود دوست شدم. همه جور رابطه ای داشتیم ب جز سکس کامل.
ما عین زن و شوهر بودیم از هر نظر. مدت 5 سال باهم دوست بودیم و بعد نمزد کردیم بدون عقد البته و در این مدت سکس کامل داشتیم و بعد از 2 سال نامزدی عروسی گرفتیم.
الان 1 سال هست که ازدواج کرده ایم و به جز مشکل مالی هیچ مشکلی نداریمتفاهم و احترام و اعتماد زیادی بینمان هست.
بر خلاف نر دوستان راجع به عدم دوستی و حتی سکس چه در دوستی و چه حتی در زمان عقد............
من همیشه تالر رو دنبال میکنم گفتم بیام بنویسم که همیشه هم تونجوری که دوستان میگند نیست.
و همچنین تشکر میکنم از مطالب مفیدتون در مورد مهارت های ارتباطی و رابطه زوجین.:104::104::104::104:
خدا قوت دوستان:104::104::104::104:
RE: مثال نقض در مورد نظر کارشناسان همدردی.....
دوست عزیز،
سلام،
به همدردی خوش آمدید،:72:
توجه شما را به دو نکته زیر جلب میکنم:
۱- در همدردی از اما و اگر ها، و به طور کلی از استثنائات صحبت نمیشود،
کما اینکه چندین برابر افرادی مثل شما، در همین تالار افرادی داریم که از چنین روابطی شکستهای سنگین، و در بسیاری از موارد غیر قابل جبران خورده اند.
۲- ضمن اینکه، شخصا معتقدم هیچگاه نباید در نتیجه گیری و تحلیل یک موضوع عجله کرد،:163:
امیدوارم همیشه در زندگی همینطور شاد و خوشبخت باقی بمانید.:72:
با احترام،:72:
کامران
سلام مرجان خانم،
به تالار همدردی خوش آمدید.
عروسی شما رو تبریک می گویم.
خوشحال هستم که با کسی که دوست داشتید ازدواج کردید و از ازدواجتون راضی هستید.
خوشبختانه برای شما مشکلی پیش نیامد، ولی در حال حاضر تعداد کسانی که از این جور روابط ضربه می خورند، خیلی بیشتر از کسانی هست که در آخر به نتیجه ای رضایت بخش می رسند.
یعنی ما خیلی تاپیک از ضربه خوردن افراد داریم.
می توانی این تاپیک رو مطالعه کنی: دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
فکر می کنم برای این هست که بارها کارشناسان گفتند که به استثناها کاری ندارند.
واقعیت این است که شرایط جامعه ی ما طوری است که این نوع ازدواج هنوز جا نیفتاده. و رابطه ی دوستی قبل از ازدواج به جای اینکه یک رابطه ای سالم باشد، در اکثر موارد رابطه ای ناسالم است و بستری است مناسب برای سوء استفاده ی گروهی افراد سودجو.
برای شما آرزوی خوشبختی می کنم.
(پست من با کامران همزمان شد)
سلام اقای کامران و آقای حامد.
ممنون از جواب.
بله من هم کاملا به شما موافق هستم و حق هم دارند کارشناسان دلسوز. من قصد جسارت و توهین نداشتم خدای نکرده و از شما به خاطر مطالب مفید تشکر هم کردم.
قصدم از این تاپیک فقط این بود که اگر جوانان مورد مشابه رو تجربه کردند زیاد هم بدبین نباشند چون روابط موفق هم وجود داره.
بله آقای کامران لازمه زندگی موفق ابتدا شناخت دقیق سپس رفتار مناسب است