چرا نظرمشاورا راجع به ارتباط قبل ازدواج متغیره؟
سلام به همه کاربران سایت همدردی.
من راجع به موضوعاتی که توی تاپیک درست ترین کار در حال حاضر بیان کردم رفتم پیش یه مشاور و بهش گفتم چه مشکلاتی دارم ، برگشت و بهم گفت چرا قضیه رو با اون خانوم مطرح نکردی ، من کلی دلیل آوردم که خب اینکار منطقی نبود و من دلیلی برای رابطه با اون خانوم جز احساسم نداشتم و اینکه دوست ندارم به همسر آیندم خیانت کرده باشم از این جور چیزا، مشاور مثلا بعد از شناخت درون من به من گفت که به خاطر اینه که تو میترسی و الا بهش میگفتی یا میگفت آره یا میگفت نه که در هر صورت تکلیفت روشن میشده.
به من گفت که کار نیمه تموم مثل یه سیاه چاله است که تمام انرژی آدمو میبلعه و از این جور چیزا حتی گفت اگه میتونم اون خانومو پیدا کنم و راجع به این موضوع باهاش صحبت کنم.
وقتی ازش پرسیدم خب اگه اینکارو بکنم مشکلم حل میشه یا نه گفت بستگی به خودت داره، من نمیدونم واسه تو اینکار خوبه یا نه بالاخره باید یه سری از چیزا رو تجربه کنی تا بتونی خوب و بدشو تشخیص بدی ، گفت هیچ دلیلی نداره تو با اینکه رابطه ای با کسی نداری وقتی ازدواج کنی ازدواجت موفق باشه .
ازم پرسید از کجا میدونی احساساتت هوسه یا عشقه ، گفتم نمیدونم - گفت تو افتادی توی چرخه معیوب، خب تا تجربه نکنی که نمیتونی بفهمی عشقه یا هوسه و...
دیگه هنک کردم نمیدونم باید چیکار کنم حالم اونقدر بده که آرزوی مرگ میکنم.
تو رو خدا راهنماییم کنید
RE: مشاورم راست میگه؟باید بهش میگفتم؟
punisherfalcon عزیز سلام
دوست گرامی ناراحت نشو ولی شما هیچ قدمی واسه خودت بر نمیداری!!!دوستان راهنماییت
کردن تو پست قبلیت اما شما به حرف هیچ کس گوش نمیدی!!! برادر من بنده نامزدیم با عشقم
بهم خورد این کارهایی که شما می کنی رو نکردم!!! علت بی تابی شما اینه که صبرت کمه...
همین که 1 تاپیک جدید باز کردی به فاصله کمی از تاپیک قبلی نشون دهنده اینه که تا حالا یاد
نگرفتی چجوری صبوری پیشه کنی!!دوستومون سرافراز عزیز
تو تاپیک قبلیتون بسیار زیبا راهنماییت کردن اما شما اقدام عملی نمی کنی واسه آروم کردن دل
خودت!!! لااقل 1 قدم بردار و سعی کن یا یک برنامه بری جلو تا باز هم دوستان بیان کمکت کنن
وقتی میان می بینن که تو دائم میای میگی بیتابم و اینا معلومه کسی نمیتونه کمکت کنه پس
1قدمم خودت بردار!!! من که میگم با توجه به این شخصیت که از خودت گفتی این علاقه یک
جور وابستگی به خاطر تنهاییته نه عشق!!! به خصوص که اون خانوم زیبا هم هست!!!
در خصوص مشاوره هم بعضی مشاورها چون تفکر و تقید دینی ندارن راهنماییهاشون زیاد
جالب نیست اما مشاورانی که مقید به اصول دینی هستن مثل دوستان همدردی مشاوره
اونها فوق العادس...یه سر به اینجا بزن..من که رفتم راضیم الان..مشاورم کاری کرد که نامزدم
کلا بره و اوایل ازش بدم می اومد اما الان ممنونشم. بهم گفت اون اگه بخوادت برمیگرده پس
باید رهاش کنی...گفت توکل کن به خدا...اونچه که اون مصلحت ببینه بهترینه...الان من همین
کار رو کردم...اولش خیلی سخته!!!بعد مقاومت میکنی ولی وقتی دلت آروم گرفت عقلت مثل
ساعت کار می کنه و این خوبه!!!
برو مرکز مشاوره پویا .... اول خیابان وصال شیرازیه....مشاورهای خوبی داره...من رفتم پیش
آقای دکتر لواسانی...روهای زوج بودن از 5 عصر به بعد....البته باید وقت قبلی بگیری...
آدرس : تهران - خ انقلاب - ابتدای خ وصال شیرازی - جنب بیمارستان البرز-مرکز مشاوره پویا
تلفن : 66963948 - 021
امیدوارم که کمک کنی واسه حل مشکلت
موفق باشی
RE: چرا نظرمشاورا راجع به ارتباط قبل ازدواج متغیره؟
سلام بهار عزیز من مشکلم جدی شده و توشهری زندگی مکنم که هیچ کسی رو ندارم تازه با این سایت آشنا شدم و نمیدونم چطوری و کجا سوائلم رو مطرح کنم
لطفا کمکم کنید
RE: چرا نظرمشاورا راجع به ارتباط قبل ازدواج متغیره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریشان
سلام بهار عزیز من مشکلم جدی شده و توشهری زندگی مکنم که هیچ کسی رو ندارم تازه با این سایت آشنا شدم و نمیدونم چطوری و کجا سوائلم رو مطرح کنم
لطفا کمکم کنید
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفاً به انجمن
طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران
و یا
طــــــــرح مشکلات خانواده: ارتباط مراجعان-مشاوران
و یا یکی از زیر مجموعه های این دو انجمن بروید و با کلیک روی "موضوع جدید" یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
منتظر شما هستیم.