ترس ازحرفیدن با پدرم سر مهریه
3سال با پسری 25ساله آشناشدم هردو خانواده بجز پدرم(بخاطرتعصب شدید) در جریانند تا حدود چندماه پیش خانواده احسان راضی بودند منوعروس خودشون میدونستند اما از وقتی اومدن خونمون مخالف شدن میگن بخاطر اختلاف فرهنگی.حالاهم که به اصرار احسان باز اومدن بابام مهریه1365سکه گرفته کا اونا میگن 250تا :302: من جرآت حرفیدن باپدرمو ندارم منو میکشه اجازه حرفیدن بهم نمیده 8ماهه درگیر مراسم خاستگاری هستیم
RE: ترس ازحرفیدن با پدرم سر مهریه
سلام
اختلاف فرهنگي كه كاملا بايد مورد بررسي قرار بگيره تا مبادا كه در آينده از همين جايگاه دچار مشكل اساسي بشويد .
و اما پدرتان
از يك بزرگتر و ريش سفيد براي صحبت با پدر استفاده كنيد . بزرگتري كه بتوانيد نكته نظرات خودتان را با ايشان در ميان بگذاريد و ايشان به بابا منتقل كنند . كسي كه بابا قبولشان داشته باشند .
من اختلاف فرهنگی زیادی بین خودمون نمیبینم فقط اینکه اونا به آشنایی قبل ازازدواج دختروپسر معتقدند درحالیکه که خانواده ما هیچ رابطه ای قبل از ازدواج قبول ندارن البته بیشتر خانواده پدریم. ودر اصل اختلاف طبقاتی نداریم ولی اونا بیشتر به ظواهر زندگی اهمیت میدن شاید یا دیدن خونه وزندگی ما نظرشون عوض شده چون از وقتی اومن خونمون مخالفتشون شروع شد در صورتیکه وضع مالی یکسان داریم
خواهش میکنم راهنماییم کنید از آخرین بار که احسان اینا اومدن خونمون 3ماه گذشته وقتی بابام مهریه را 1365سکه گفت رفتن و دیگه هیچ خبری ازشون نشد تواین هفته 2بار زنگ زدن عذرخواهی کردن و خاستن که باز بیان خونمون(البته با اصرار پسرشون) اماحالا مادرش میخواد تلفنی مهریه راتعیین کنه اینجوری بابام بهش برمیخوره بدترمیشه من نمیخام احسان بخاطر این مسایل از دست بدم احسان به مادرش گفت که رسما بریم خونشون ومهریه تعین کنیم اما قبول نکرده من اینو بی احترامی میدونم اونا واسه من اینقدر ارزش قائل نیستن که بیان خونمون بنظر شما خودم با مادرش صحبت کنم؟
احسان میگه خانوادم با خودت مشکلی ندارن فقط میگن با خانوادش اختلاف فرهنگی داریم اونا خیلی خودشونا بالاتر از ما میدونن نمیدونم چرا؟:97:
:302: من