-
شایدبتونم بگم بی کس
سلام !!!امیدوارم حالتون خوب باشه یه مشکلی اساسی برام این روز ها پیش اومده امیدوارم کمک زیادی بهم بشه!:72::72:
سه روزی میشه ازنظر روحی وضعیت خیلی بدیابهتره بگم افتضاحی دارم به نظرخودم انگارهیچ کس را ندارم بااینکه اطرافم به ظاهرخیلی شلوغه من امسال سال 4دبیرستان وسال دیگه کنکوردارم ودارم درس میخونم وحسابی برنامه دارم ....زندگی ام خدارروشکرازهرنظرخوبه ونه تاحالامشکل مالی داشتم نه مشکلات دیگه ای که خیلی از دوست هام داشتن....
ازهرنظر ازدوست هام بهترم قیافه تیپ اندام پول واصل ونسب وخانواده وخیلی چیزهای دیگه......نمیدونم شایدالان بگین خوشی زده زیردلش ولی تا همین الان از صبح تاحالا اندازه ای 2لیتر گریه کردم وهمش mp4توگوشمه وآهنگ های غم گین میشنوم:302::302: هیچ کس روندارم دوست هام آدم هایی قابل اعتمادی نیستن که بتونم باهاشون راحت باشم (ازشون خیلی چیزهادیدم)هیچ کسم توی این شهرندارم که باهاشون رفت وآمد کنیم خیلی تنهام چکارکنم ؟باخواهرم اختلاف سنی دارم ودیدمون باهم فرق میکنه!:46:
امیدوارم مثل همیشه بهم کمک کنین :43::43:
-
RE: شایدبتونم بگم بی کس
سلام عزیزم.:72::46:
یه راهش اینه که آهنگ غمگین گوش نکنی. من معتقدم نوع موسیقی فوق العاده توی روحیه و حتی طرز فکر انسان اثر میذاره.:305:
من با موسیقی مخالف نیستم. اگه الان نزدیکت بودم آلبوم دستان استاد شجریان رو برات میذاشتم روحت پرواز کنه.:310:
البته اصلا نمیخوام سلیقه ی خودم رو بهت تحمیل کنماااا.. ولی جدا میگم از این آهنگهایی که این روزا مد شده و فقط آیه ی یاس میخونن که دنیا بده و من تنهام و ... اصلا گوش نکن که از هرچی آنگ طربناکه به نظر من حرامتره.:305:
یه آهنگ آرام بخش و ملایم گوش کن.مثل البوم باران عشق ناصر چشم آذر.
اصلا امشب هم که شب جمعه است برو دعا کمیل رو با معنی بخون ببین همش فقط عشق توش هست.برای همه ی کسانی که مشکلات بزرگتری از خودت دارن هم دعا کن.
برای ما هم یه دعایی بکن.
-
بچه هاچرامن وفتی رو موضوع جدید کلیک میکنم بهم میگه به این قسمت دسترسی ندارید؟:302: نمی تونم مشکلمو بگم توتایپیکای دیگه هم که می نویسم حذفش می کنن :302: بایدحق عضویت بدم؟؟
-