چطور از اين سيكل معيوب خلاص بشم ؟
با سلام و احترام
در خصوص مشكلاتم ميخواستم بدونم كجاي كار من غلطه كه هيچ وقت همسرم بعد دعواهامون حاضر به عذرخواهي نيست و هميشه اين منم كه همه توهين ها و تحقيرهاي ايشون رو تحمل ميكنم و براي آشتي پيش قدم ميشم و گرنه ايشون بعد دعواها ميرن بيرون از خونه چند ساعت و بعدشم اگه من ازش نخوام اصلا نه غذا مي خوره و نه با من حرف ميزنه و كلا با من قهر ميكنه ولو اگه 10 روز يا بيشتر هم طول بكشه.
سر هر چيز كوچيك و بزرگي هم كه خيلي زود عصباني ميشه و بهم هر چي به زبونش مياد ميگه و تحقيرم ميكنه و بعدشم كه چند روز اعصابمو بهم ميريزه مثلا يا قضيه رو به خانواده ها ميكشونه كه من اصلا دوست ندارم يا ميگه بايد جدا بشيم يا اينقدر در كابينت و يخچال و اتاق ها رو محكم مي بنده كه من عصبي بشم. منم ناگزير سريع ميرم ازش عذرخواهي و دلجويي ميكنم ولي اون اصلا عذرخواهي نميكنه ميگه تو بايد سعي كني منو عصباني نكني .
اينم بگم كه من قبلا يه بار يه ازدواج ناموفق داشتم و احساس ميكنم شوهرم از اين قضيه خيلي داره سوء استفاده ميكنه كه اگه بعد دعوا من جلو نرم ميگه خوب ديگه ميرم براي طلاق اقدام ميكنم و من هميشه ميگم نه بيا مشكلو حل كنيم.
احساس ميكنم اون يه جورايي داره از اين نقطه ظعفم سوء استفاده ميكنه و هميشه دعواهارو به نفع خودش تموم ميكنه.واقعا از اين سيكل معيوب ديگه خسته شدم و بريدم.و چون ما يه بچه 1 ساله هم داريم كه واقعا با كوچكترين تنشي به شدت عصبي ميشه و شروع به جيغ زدن ميكنه و حتي نمي تونيم حرفاي معمولي را هم جلوش با تن صداي بلند بگيم.
از كارشناسان عزيز ميخوام كمكم كنند :72:
RE: چطور از اين سيكل معيوب خلاص بشم ؟
ستاره جان کاش عنوان تاپیکت عوض میکردی اینجور زیاد قابل فهم نیست!!
سلام خواهر عزیزم،
برای شما در تاپیک دیگری نوشتم...
هیچ کدوم اینها که نوشتید مشکل و نقطه ضعف شما به حساب نمی آد!
تو این پست براتون نوشتم...
نوشتم چیزی نگید!
مهم این نیست که شما ازدواج موفق یا ناموفقی داشتید (هرچند اصلا از نظر من این عبارت ازدواج موفق یا نا موفق بی معنی است... چرا که اگر کسی دوست نداره در زمانی با کسی زندگی کنه به معنی شکست در زندگی زناشویی نیست... یا عدم موفقیت)
این که شما از این موضوع هراس دارید شده یک حربه پرخاشگری در دستان شوهر شما... از دستش بگیرید!
ده روز غذا نمی خوره؟ خب نخوره... اصلا امکان نداره چنین چیزی! درب کابینت رو محکم می بنده! بذارید محکم ببنده...
می دونم اعصاب شما آزرده می شه.. اما انفعال اعصاب شما رو داغون تر می کنه!
قرار بود جرات مند باشید...
و گفتگو کنید...
مشکل کجاست؟
(البته نا گفته نماند.. شوهرتون می تونه انسان افسرده ای باشه...به نظرم تا حدی اختلالات مانیا رو دارند/ البته نمی شه نظر قطعی داد بدون مشاوره... اما شما قرار بود کارهایی بکنید...)
سلام
ساينتيست گرامي
اصلاٌ اينقدر حساس شدم كه رشته كار از دستم ميره و نمي دونم چي درسته و بايد چي كار كنم
مثه يه ربات انگار بايد بهم خيلي واضح بگين چي بگم يا چيكار كنم؟
مثلا وقتي ميبينه به كاراش اهميت و جواب نميدم ميگه خوب ديگه پس بايد جدا بشم.
به مشاور كه گفتم گفت اون اتفاقا جدايي رو نمي خواد چون به خواست خودش بچه دار شده مي خواسته شما رو پايبند كنه ولي مي خواد شما رو بترسونه با حرف از جدايي.(چون من هميشه تا قبل اون جلسه مشاوره بهش ميگفتم از طلاق بدم مياد.)
من نظرم اينه كه اون بايد سريعا بره پيش يه مشاور حضوري و نسبت به وضعيتش آگاه تر بشه چون هيچكس توي زندگي ما تا الان به اون عيب رفتاراش رو تذكر ندادن و خودشم هيچ وقت فرصت مطالعه راجع به روابطمونو نداشته.
من هم هرچي براي خودم مطالعه كنم مادامي كه اون ندونه كاراش و رفتاراش اشتباهه زندگيمون اصلاح نميشه.
به نظرتون درست فكر ميكنم؟
باز هم ممنونم ازتون
:72: