چجوری زندگیمو پیدا کنم (چجوری فراموشش کنم؟)
سلام بچه ها میشه کمکم کنین زندگی کردنو فراموش کردم . یه عشق یکطرفه ی 4 ساله زندگیو فراموشم کرد .علی رفته دیگه بر نمیگرده هیچ وقت نمیبینمش ازم دور شد واسه همیشه .
من تا قبل دانشگا یه دختر آروم و تودار بودم مشکلاتی هم داشتم که مثل همه آدما بالاخره باهاشون کنار میومدم مث همه یدخترا احساسی و پر از رویا هایی که می ساختم و همشون محال بود .خلاصه زندگی میکردم . تو دانشگا پسریو شناختم که عشقش همه ی وجودمو گرفت واسه گفتن احساسم 2 سالی صبر کردم بالاخره خودم بهش گفتم 1 سالو نیم سعی کردم بهش بفهمونم دوسش دارم خیلی زجر کشیدم خیلی کارا کردم خدا میدونه و بس که چقد دوسش داشتم و دارم . بچه ها مشکلم اینه که این پسر خودش 17 سالگی عاشق بود بعد 5 سال دوس دخترش ولش کردو رفت اونا همو دوست دارن مطمینم حداقل علی هنوز عاشقشه .من میدونم هیچ وقت علی دوسم نداره چون عاشقه بهش حق میدم براش دعا میکنم آروم شه ولی خودم نمیتونم فراموشش کنم نمیتونم فک کنم نیست نمیتونم قبول کنم زندگیم شده خوابیدن و گریه کردن دردای بی علت حالم بده . شما میدونید من چجوری فراموشش کنم میخوام عاشق آرومی باشم زندگی کنم.
نمیتونم به خواستگارام فکر کنم همشون عذابم میدن میخوام ازدواج کنم تا جاش پر شه ولی نمیتونم . من عاشقش بودم اون باورم نکرد.[/b]
RE: چجوری زندگیمو پیدا کنم
سلام
:328:
عزیزم خودتم میدونی چه جوری باید فراموشش کنی .
1- خدا توکل کن . ( هر چی مصلحتت هست ازش بخواه .)
2- تکنیک توقف فکر
3- یه برنامه ریزی دقیق واسه خودت داشته باش و سعی کن به زندگیت برسی .( تفریح کن ، مهمونی برو ، به بقیه کارهات برس ) پیشرفت کن و اعتماد به نفستو بالا ببر .
4- به بقیه خواستگارهات فکر کن .
اینم یه لینک دیگه که به نظرم رسید ، واستون مفیده :
هنر در اکنون زندگی کردن
RE: چجوری زندگیمو پیدا کنم
مرسی دوست خوبم. من به خدا توکل دارم و به خدا گفتم اگه خوشبخت میشیم مهرم به دلش بیفته:310::43: اگه صلاحمون نیست من فراموش کنم ولی نمیتونم تفریح ودرس خوندن و مهمونی میرم که سرم گرم شه ولی حتی یک ثانیه از فکرش بیرون نمیام من این 4 سال خدا میدونه هر دقیقه با خیالش زندگی کردم انگار ذهنم وابستش شده. از فیلم 2 ساعتی 5 دقیقشو میفهمم بقیش فکر اونه .من دیوونه میشم خیلی میترسم:316: عصبی میشم لرزش دست هم جدیدا گرفتم روانشناس برم بهتره یا مشاور:47: شما میدونی فرق این دو تا چیه؟ کدوم بهتره؟
RE: چجوری زندگیمو پیدا کنم (چجوری فراموشش کنم؟)
این یک حالت طبیعیه و ممکنه 3 یا 4 ماه طول بکشه تا بتونید فراموش کنید البته اگه خودتون بخواهید . خواستن توانستن است . باید با درونت مبارزه کنی . اگه واقعا میخوای فراموش کنی .
تو که میدونی دوستت نداره . پس برای چه چیزو چه کسی داری غصه میخوری . چرا زمانهای با ارزش زندگی را اینطوری هدر میدی . به خدا توکل کن . با دوستانت سرگرم باش . توی اجتماع برو . کتاب بخوان . آهنگهای غمگین گوش نده . زمانی که احساس میکنی داری بهش فکر میکنی یه کاری کن که از اون حالت بیای بیرون .
به خودت کمک کن . زندگی زیباست . داری وقت تلف میکنی بخاطر یه احساس بیخود.
وقتی اون فکر و ذکرش عشق اول باشد دیگه هیچ وقت نمیتونه به شما فکر کنه .
زندگی درک همین اکنون است
زندگی شوق رسیدن به همان
فردایی است، که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی، و نه در فردایی
ظرف امروز، پر از بودن توست
شاید این خنده که امروز، دریغش کردی
آخرین فرصت همراهی با، امید است: