چطور به خانواده اون اقا بفهمونه دیگه باهاش رابطه نداره؟
سلام به تمام دوستان خوبم
سوالی که می پرسم امروز همکارم از من پرسید اما از اونجایی که نتونستم کمکش کنم چون تخصصی نداشتم از شما میپرسم امیدوارم فردا با جواب خوب برم سرکار:46:
همکارم 3 سال پیش با یه اقایی دوست شد (متاسفانه )از این رابطه هم هردوخانواده خبرداشتندبعداز گذشت این چندسال الان به این مسیله رسیده که اون اقابه درد ازدواج نمیخوره و ازش جدا شده(خوشبختانه) حالا مشکل همکار من اینه که : چطور به خانواده اون اقا بفهمونه دیگه باهاش رابطه نداره؟ چوان اگه اون اقا دیربره خونه یاناراحت باشه یاهرمشکل دیگه خانوادش بااین خانم تماس میگیرن که چی شده
منتظرجوابای خوبتون هستم:325:
RE: چطور به خانواده اون اقا بفهمونه دیگه باهاش رابطه نداره؟
سلام!!
من متخصص نیستم ولی به نظرم خیلی عجیبه که دوست شما خودش رو ملزم به جواب دادن به خانواده آقا میدونه!!!
اصلا چرا جوابشونو میده؟
اگر تمام ماجرا همینی هست که شما می دانید، با تمام شدن رابطه همکارتون با اون آقا به طور تمام و کمال، دوستتون نباید تو رو دروایستی قرار بگیره.
اگر در قاطعیت در جواب دادن مشکلی دارند بهتره سری به کارگاه آموزشی رفتار جرات مندانه بزنید
سلام
خیلی ساده هست هر وقت تماس گرفتن مستقیم بگه که دیگه باهاش در ارتباط نیست
ویدا وکوشای عزیزممنون ازجوابتون امامشکل اینجاست که هردوخانواده باهم رفت وامددارن وترس همکارم ازبین رفتن صمیمیت دوخانوادست هرچندمنم خودم بانظرشماموافقم امیدوارم جواب شماقانعش کنه