تبعیض و نحوه برخورد من با پیامد هاش
سلام
خسته نباشید
راستش همونطور که میدونید یا شایدم بعضیها ندونن من در حال خدمتم
وقتی که وارد یگان جدید شدم واسه خودم یه جای خوب دست و پا کردم
قانون اونجا طوری بود که سربازای قدیمی تر بیشتر نفوذ داشتن
طوری که لوحه نگهبانیو (که بچه ها با اون برنامه وقت نگهبانیشون معلوم شده بود) می نوشتند و .... وقتی چنتا سرباز قدیمی تموم کردن نوبت من بود که بنویسم ولی اینطور نشد
البته من ناراحت نیستم ولی وقتی می بینم جریان علیه منه و با وجود تعداد سربازای زیاد بازم منو بیشتر می نویسن ناراحت میشم
یعنی همه بچه ها نگهبانیاشون کم شده ولی مال من زیاد
فکرمو مشغول کرده به خدا اصلا چند روز اضافه واسم فرقی نمی کنه ولی این فکر ناراحتم کرده که شاید اشکال از من بوده که نتونستم رابطه نزدیکی با فرمانده هام داشته باشم
شایدم اینجور نباشه
مثلا یکی از دوستام که تازه تموم کرده همه مرخصی هاش رو هم استفاده کرده و در طول روزاون آزاد تر از من بود و زودتر میفرستادنش خونه ولی منو این چندتا فرمانده مثل اون زودتر نمی فرستند
گفتم که اصلا واسم مهم نیست این مسائل چون 2.5 ماهم مونده
ولی این حس آزارم میده شاید من عملی انجام دادم(مثلا پیش اون دوستم حرفی زدم پشت سرشون یا گلایه ای کردم و به گوششون رسیده) یا نتونستمو بلد نبودم که اونجور که باید با اونا نزدیک شم تا ...چرا اون زیاد نزدیک بود (یا شاید اون کارایی می کرده که من نخوام بکنم)
البته اون چند با منو نصیحت کرد که سیاست داشته باشم............
شایدم فکرم اشتباهه
شما بگید چه کنم
RE: تبعیض و نحوه برخورد من با پیامد هاش
سلام کسی نیست جوابمو بده؟
سلام دوست عزیز
به نظر شما چه کسی باعث این تبعیض شده بچه هایی که نگهبونی هاشون کم شده و یا سرباز هایی که به دنبال انتقام هستند چون شاید از شما چیزی شنیده باشند یا خودشما این شرایط را برای چنین وضعیتی ایجاد کرده اید ؟
شاید باید قاطعانه رفتار کنید .به نظرم لینک های زیر به خصوص لینک قاطعیت ورزی میتواند کمکتان کند .
http://www.hamdardi.net/thread-19909.html
http://www.hamdardi.net/thread-16396.html
امیدوارم توانسته باشم کمکتون کنم.
نقل قول:
به نظر شما چه کسی باعث این تبعیض شده بچه هایی که نگهبونی هاشون کم شده و یا سرباز هایی که به دنبال انتقام هستند چون شاید از شما چیزی شنیده باشند یا خودشما این شرایط را برای چنین وضعیتی ایجاد کرده اید ؟
[color=#0000CD]والا راسش نمی دونم ولی حدس می زنم یه چیزایی ولو دروغ گفته باشن و تا اونجایی که می دونم من همیشه متین و مودبانه مشغول کارام بودم و من نمی تونم تشخیص بدم کدومشون این کارو می کنن و قضیه از کجا آب می خوره
لینکتون مفید بود ولی فکر نکنم قضیه قاطعیت و .. مفید باشه
البته من روی این مساله زیاد فکر کردم و تا حدودی موفق عمل کردم
ولی چون محیط نظامی محیط بی منطقیه فکر نکنم قاطعیت تو این مساله موثر باشه چون خودمو اذیت می کنم و اوضاع تغییر نخواهد کرد من تلاشمو چند بار کردم ولی ..........
تنها چیز مهمی که به کار بردم مهارت کنترل استرسه و تحمل این موضوع و ذهنمو درگیر نکردن