-
همدلی
سلام.خسته نباشید-دختری هستم 22 ساله که یکسال و نیم با یه آقا پسر به نام نیما در ارتباط سالم هستم-قبلش اصلا با هیچ پسری در ارتباط نبودم-من و نیما فامیل هستیم-از اونجایی که من خیلی به پاک بودن-اهل دود نبودن-صداقت-معتقد بودن پسر-اصالت خانوادگی-در ارتباط نبودن غیر سالم پسر با دخترای دیگه-خانواده دوستی و زن دوستی حساس بودم و هستم وقتی نیما اومد تو زندگیم و دیدم معیارایی که من میخوامو داره قبولش کردم-خانواده ما کم و بیش در جریان ارتباط ما هستن-الان که یکسال و نیم که من و نیما با همیم دچار چنان دلسردی شدم که حس مرگ دارم-اون رو من تعصب بی جا(البته از نظر من) داره-واسه بیرون رفتن و اومدنم ساعت تعیین میکنه-به لباسایی که میپوشم چه تو جمع فامیلی چه بیرون گیر میده-میگه دلیل نداره با پسر همصحبت بشی-یه جورایی اون آزادی که قبل از ورود نیما به زندگیمو داشتم الان ندارم-خیلی عصبی و پژمرده شدم-شخصیت من جوری که زن و مرد و یکسان میدونم و اعتقاد دارم تو زندگی مشترک نباید کسیو از شخصیتش دور کنی باید همون جور که هست قبولش داشته باشی -از طرفی پایبندم به تعهد قلبی که بهش دادم و چون عشق اول هم من هم اونه خیلی بهم وابسته شدیم-بهم کمک کنید چون جفتمون داریم نابود میشیم.خواهش میکنم کمکم کنید -ممنون
-
RE: همدلی
سلام دوست عزیز
اگه معیار مناسب هم دارید بهتره رابطه رو رسمی کنید
همدردی راهکاری در مورد دوستی ارائه نمیدهد
دوست گلم ادامه این رابطه و رسمی نکردن ان فقط و فقط به شما ضرر میرساند
موفق باشی عزیزم:72:
-
ارمغان جان به تالار همدردی خو ش اومدی عزیز
1- عنوان تاپیک مبهم هست اون را تغییر بدید.
2- در این سایت ادامه روابط دوستی به هیچ وجه به مراجعین توصیه نمی شه.
تاپیک های بسیاری در مورد روابط دختران وپسران در این سایت هست که با search کردن می تونید مطالعه کنید .
اگر رابطه شما دوستی است که اون را باید خاتمه دهید به چندین دلیل که دوستان حتما به کمک شما می یان.
اگر به هدف ازدواج هست در اسرع وقت باید رابطه شکل رسمی بگیره در اون صورت روی رفتارهای این آقا می شه نظر داد که آیا متعصب گونه هست یا نه.
-
ارمغان،طبق قوانین عنوان باید گویای مطلب باشه.یک عنوان پیشنهاد بده تا عوض بشه.خوش اومدی.