اختلال هنگام خواب - اضطراب
سلام من بچه که بودم مثلا فکر کنم ۱۵ یا ۱۶ سالم که بود فکر کنم به علت اختلافهایی که بین پدر و مادرم بود دچار اضطراب و استرس میشدم و نمیتونستم بخوابم شبها خوابم نمیبرد اما وقتی خود ارضایی میکردم راحت میشدم و خوابم میبرد. وقتهایی هم بود که هیچ اضطرابی نداشتم و خودمو اینطوری گول میزدم که مثلا ببینم این کارو بکنم چه اتفاقی می افته و به نحوی یه دلیلی درست میکردم که با خودم بازی کنم به نوعی خود ارضایی کنم. همه اینها شب و زمانی که میخواستم بخوابم اتفاق میافتاد. تا اینکه الان خیلی به اشتباهام پی بردم و دیگه نمیخوام این کار رو انجام بدم اما شب همش اضطراب دارم که نکنه تو خواب بازم این کارو بکنم؟ وقتی میخوام بخوابم انگار یکی بهم تلقین میکنه که تو وقتی بخوابی این کارو میکنی. خودم با آزمون خطا به این نتیجه رسیدم که اگر بهش فکر نکنم و برام مهم نباشه اصلا هیچ اتفاقی نمی افته و تو خواب این کارو نمی کنم ولی خیلی سخته ... من الان اصلا نمی خوام دیگه خود ارضایی کنم واقعا می دونم اشتباه می کردم و بدم میاد اما وقتی می خوابم تو خواب این کارو می کنم. بعضی وقتها اصلا نمی فهمم وقتی بیدار می شم می بینم که مثلا دستم در شرتم هست یا وضعیت طوری هست که معلومه این کار رو کردم ولی اصلا خودم هم نفهمیدم. بعضی وقتها هم می فهمم دارم این کارو می کنم ولی هوشیار نیستم که جلوی خودمو بگیرم و وقتی می فهمم که دیگه کار از کار گذشته و خودمو خراب کردم.... رفتم از عطاری عرق اسدوخدوس که ضد اضطراب هست گرفتم یکم بهتر شدم وقتی مصرف کردم. شاید بد نباشه بگم بعضی وقتها کلا یادم میره این اضطراب رو دارم وقتهایی که سرم شلوغه راحت می خوابم ولی مثلا یه مدتی که می گذره از تعجب و خوشحالی اینکه چند روزی این کارو نکردم دوباره اضطراب اینکه نکنه بازم تو خواب تکرار بشه میاد سراغم و مدتی طول می کشه که بتونم ازش خلاص بشم و این حلقه ادامه داره و باعث شده زیر چشمام سیاه بشه درحالی که من اصلا به هیچ وجه نمی خوام این کارو بکنم... لطفا راهنماییم کنید. با تشکر:316:
RE: اختلال هنگام خواب - اضطراب
سلام.
اضطراب در ایجاد میل به خود ارضایی تاثیر زیادی دارد.
چند پیشنهاد به شما میکنم.
1- تا به شدت خسته نشده اید و خواب آلوده نشدید به رختخواب نروید.
2-وقتی میخوابید دستتون رو از پتو بیرون بذارید
3- اگر در اتاقی تنها میخوابید محیطتون رو تغییر بدید و مثلا در اتاقی بخوابید که برادرتون میخوابه. یا توی سالن بخوابید.
4-وقتی میرید توی رختخواب خودتون رو عادت بدید که صلوات بفرستید و آیه الکرسی و چهار قل و ... رو اونقدر بخونید تا خوابتون ببره.کلا باید این عادت رو با یه عادت جدید و مفید و مثبت جایگزین کنید.
5-همونطور که خودتون هم اشاره کردید وقتی بهش فکر نکنید و تمرکز نگیرید اتفاقی نخواهد افتاد.
6- تنفس عمیق و ورزش منظم و سنگین هم میتونه به تخلیه ی هیجانات و کاهش اضطراب در شما کمک کنه.
امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر حل بشه.
برای پاسخ ممنوم اما همه این روشها رو قبلا امتحان کردم جواب نمیده. این مشکل روحی روانیه و به تفکرم بستگی داره من فقط نباید نگران اینکه آیا در آینده این کارو خواهم کرد یا نه . باشم. برای اطمینان هم باید یک جسم هوشیار کننده مثل چسب یا کاندوم استفاده کنم که هم دیگه تحریک نشه و هم بفهمم چه غلطی دارم میکنم ادامه ندم. زیز چشمام گود شده و سیاه!
سلام
به یه روانپزشک مراجعه کنید