سلام من حوتی هستم اوایل امسال با این سایت آشنا شدم
من سه سال هست که عاشق دخترخاله ام هستم بهش گفتم و خانواده فهمیدو بدبین شدنو یه سری اتفاقاتی افتاد که مجال توضیح نیست چون یک سال و خورده ای از اون موضوع می گذره و گذشته هم گذشته خلاصه اومدم تو این سایت خیلی ها کمکم کردن دستشون درد نکنه بعضی هابهم راهنمایی کردن بعضی ها موضوع سنمو وسط کشیدن و بحث بلوغ فکری و...
من تکنسین کامپیوتر هستم و اگر اراده کنم می توانم کار پیدا کنم ولی می خوام ادامه تحصیل بدم ولی توان درامد زایی دارم به هر حال به این موضوع خیلی فکر کردم بلوغ فکری بلوغ فکری بلوغ فکری ... راجع به بدو خوب این موضوع و عاشقی خودم فکر کردم ساعت ها نقاط مختلف آن را شکافتم و به چیزهایی دریافتم که قبلا اصلان بهش فکر نمی کردم و الان بعد از چندین ماه فهمیدم دوستان چی گفتند خوشحالم که الان با گذشته فرق دارم و پیشرفت کردم چه تحصیلی چه اجتماعی چه معرفتی و... امسال یه بلای محلک کمرم رو خم کرد اونم مرگ تنها مشوقم تو همه ی مسائل مخصوصا این مسئله تنها کسی تو دنیا که منو از خودم بیشتر دوست داشت و به من اعتماد کامل داشت و حمایتم می کرد مادر بزرگم کسی که بخاطر این موضوع منو سرزنش نکرد و نگفت بچه ای! کسی که همین حالا هم هوامو داره و منو راهنمایی می کنه و تمام ارزوش دامادی من بوده و هست خدا بیامرزتش:72::323:
الان با خوش حالی می تونم بگم نگاه مردم نسبت به من تغییر کرده و همه منو به عنوان یه چهره علمی و دانشگاهی (دانشجو) می شناسند و از من درخواست شده که تدریس خصوصی کنم و از این بابت خیلی خوشحالم و خداوند تبارک و تعالی سپاسگذارم:323:
و در مورد عشقم می تونم بگم صبر می کنم صبر صبر صبر چون غیر از این کاری از دستم ساخته نیست تا روزی به ایشون ثابت بشه توکل به خدا (البته این رو هم بگم که اتفاقی پیش اومد که اصلا انتظارشو نداشتم در خانواده مادرم همه منو شخص لایقی می دونن و بهم اعتماد دارن و همه منو بابت انتخابم تحسین می کنند) ولی دختر خالم یک ساله که با من قطع رابطه کرده ولی نسبت به چند ماه قبل بهتر شده :227: اما تلاشی مضاعف باید
بعد از مادر بزرگم خواهرم(رن دایی کوچکم که من را داداش صدا می کند) به من در رسیدن به هدفم کمک می کنه و آموزش هایی رو به من میده که لازم می دونم همین جا ازش تشکر کنم و براش از درگاه خداوند منان توفیق طلب کنم:72::323:
من سعی کردم خودمو بسنجم و ببینم تو راهم ثابت قدمم یا نه راه های مختلفی رو امتحان کردم ولی کسی لایق تر از ایشونو ندیدم و از این بابت خوشحالم:227:
الان هم دارم برای کمکور کاردانی به کارشناسی اماده میشم:104:
ببخشید سرتونو درد آوردم این گوشه ای از موفقیت های من در سال جاری بود ولی باید بیشتر تلاش کنم
از مدیریت و اعضاء مهربان این سایت تشکر می کنم و عذرخواهی بابت کسانی که راهنماییشون کردم و احتمالا کمی و کاستی و درشتی در گفتار های من و تاپیک هایم بود در سال جدید برای شما عزیزان جان بهترین ارزو ها را دارم برای من هم دعا کنید:72:
در پناه خدا سالم و پیروز باشید
باعلی:72:
الهم ارزقتی شفاعه الحسین یوم الورود
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی نتیجه گیری یادم رفت!!!!!:311:
نتیجه: هرکس یه مونسی داره باید تلاش کنه تا بهس دست پیدا کنه وقتی بدست آوردش بخاطرش بجنگه ریسک کنه حتی روی جونش چون اون تنها کسیه که به قلبش راه پیدا کرده و بهش آرامش میده برای من اینه معنای عشق