نیاز به کمک برای ادامه رابطه
سلام خسته نباشید در حال حاضر حدود یک ساله که با دختری اشنا هستم برای ازدواج تصمیم گرفتیم و خانواده ها در جریان هستند و یک بارم برای صحبتهای اولیه به منزلشون به اتفاق خانواده رفتیم.اما تنها مشکلی که با هم داریم من پسر تعصبی هستم و از روز اولی که از ایشون خواستم که کمی منو تو نحوه لباس پوشیدن رعایت کنند اما با کمال تعجب مخالفت کردند و این موضوع تنها مشکلما است تا جایی که الا ن با ارایش و عدم توجه به من به کارهای روز مره خودش ادامه میده من بش اعتماد کامل دارم اما اخرین باری که با هم بودیم دیدم رفتارشون اصلا مناسب نیست با ارایش می رفتن دانشگاه با دوستم برخورد لارجی داشتن و تو خیابون همکلاسیشون براشون بوق زدن و ایشون بدون توجه به من به پچ پچ با دوستشون پرداختن ما از هم دوریم و ماهی یک بار همدیگرو میبینیم و کارای ایشون تو ذهن من میمونه طوری که بعد یک سال الا ن باهاش ذعوا کردم که میخام ازش جدا شم در حالی که همه خواسته هامو همون روز اول باشون طی کردم و ایشون با کمال میل قبول کردن اما الان طور دیگس به گفته خودشون گفته های من و تعصب من باعث شده اینجوری بشن اما من اینو قبول ندارم چون من سعی کردم منطقی برخورد کنم اما ایشون الن حتی عرفم قبوا ندارد و می گن من خیلی مذهبی ام نمی دونم چیکار کنم جدا شم یا نه به نظر م ایشون نه تنها حال منو رعایت نمی کنند بلکه زیاده روی هم کردند من میخام ایشونو داشته باشم دختر خوبیه و من انتخابم درست بوده ولی مسعول تغییر ایشون و عوض شدنشون من نیستم
RE: نیاز به کمک برای ادامه رابطه
رمز موفقیت گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
لطفاً عنوان دقیقتری که به خوبی گویای مشکل شما باشد را در پست بعد ارسال کنید تا جایگزین شود .
اعضاء طبق روند تخصصی تالار همدردی به تاپیکهایی که عنوان کلی یا مبهم دارند راهنمایی نمی دهند . پس لازم اس برای برخورداری از راهنمایی دوستان عنوان تغییر کند .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رمز موفقیت
ولی مسعول تغییر ایشون و عوض شدنشون من نیستم
سلام دوست عزیز شما نه تنها مسئول تغییر ایشون نیستید بلکه نباید انتظار تغییر را هم از ایشون داشته باشید!!!!
ایشون همین خانومی هست که میبینید، اگر میتونی ایشون رو همین طوری بدون کم و کاست و تغییر بپذیری، که همه چی حله.
اما فکر تغییر کردن ایشون رو از سرت بیرون کن، انسان ها به ندرت تغییر اساسی در شخصیتشون اتفاق می افته و اگر تغغیری هم هست ظاهریه، مثلا ممکنه ایشون بنا به پا فشاری شما حجابش رو تغییر بده... ولی ذاتا و از نظر شخصیتی همانی خواهد بود که میبینید... و مسلما این اختلاف میان ظاهر و درون براشون مشکل ایجاد میکنه تا جایی که نمیتونه ادامه بده و دو باره همونی میشه که بوده (از نظر ظاهر).
پس با خودتون رو راست باشید و مطمئن بشید که میتونید ایشون رو با همین رفتاری که الآن داره می پذیرید.
موفق باشید:72:
با سلام
اعضا محترم لطفا تا پس از اعلام عنوان جدید از سوی ایجاد کننده تاپیک و تغییر آن هیچگونه پستی ارسال ننمایید
با تشکر