سلام malake
ورودتون را به جمع صمیمی برو بچه های تالار همدردی خیر مقدم عرض می کنم.
یکم: من هم مثل «معشوق همینجاست» از اینکه مطالب رو کامل گفتید تشکر می کنم.
اما یه جای حساس که شاید کلید حل مشکل بود یکباره نه اینکه کمرنگ بشه بلکه به یکباره بی رنگ شد و حذف شد. منظورم این جمله شماست که گفتید « بعد از 2 سال بالاخره جدا شدیم»، چنین رابطه مبتنی بر شناخت و معقولانه حتما بر اساس یک فوران احساس گسسته نشده است، و علتهای اساسی و مهمی در این قطع رابطه بوده است. که می تواند کلید گشایش مسئله شما باشد.
دوم: من نمی گویم نظر شما مبتنی بر یافتن همسر به این شیوه کاملا غلط است. اما می گویم این تنهاترین راه مطمئن برای انتخاب همسر نیست. که اگر این راه را مسدود یافتید، گمان ببرید که آینده اتان خراب شده است.
سوم: یافته همسر مناسب به شیوه ای که شما در ذهن دارید به ندرت اتفاق می افتد و مانند خورشید گرفتگی هست که هر چند سال یکبار روی می دهد. لذا بهتر است راههای منطقی دیگر را نیز جز گزینه های قابل اعتنا خود بیاورید.
چهارم: معمولا خوشبختی و بدبختی ما نتیجه فرایند اندیشه و روشی هست که اتخاذ می کنیم. اگر از این مسیر به نتیجه دلخواه نرسیده اید ، شاید بهتر باشد روشهای دیگر را بیازمائید. چه کسی به قول « معشوق همینجاست» به شما توصیه کرده است تنها راه شناخت همسر نت و یا از این طریق است. شما یک احساس فوران یافته در ذهن خود را به صورت قانون لاتغییر در آورده اید و خروج از این قانون را به معنا جان دادن می گیرید. آیا میلیون ها زوج خوشبخت تنها از این طریق همسرگزینی کرده اند. و آیا همه کسانی که از طریق مشابه شما همسر گزینی کرده اند، خوشبخت شده اند؟!!!!!! اینها را می گویم که بدانی ، انتقادهای محکمی به سبک فکری شما وارد است.
البته خیلی خوبست که دوست دارید بر اساس شناخت کامل ازدواج کنید، اتفاق توصیه ما مشاورها هم همین است، اما ما می گوییم راههای شناخت متعدد هست. کسانی که تمام منفذها رسیدن هوا به خود را می بندند و تنها یک منفذ را باز می گذارند، با کوچکترین انسداد این منفذ خفه خواهند شد. لذا توصیه می کنم منفذها بهتر و بیشتری را بگشائید و نفس خور خود را افزایش دهید.
نکته مهم دیگر اینست، که تصور نکن همه شناخت هایی که از این آقا بدست آورده اید، نشان دهنده مناسب بودن اوست، از نشانه های احساس کنترل نشده بین دختر و پسرها اینست که فقط مثبت بین باشند و همه چیز را رنگ منطقی و صحیح بزنند. ( ببخشید من منظورم این نیست که او مناسب شما نبوده است، بلکه منظورم اینست که شما به لحاظ احساس زیادتون - که اتفاقا در روش همسر گزینی شما هم مشهود هست- قادر به دیدن نقاط ضعف ایشون نبوده اید).
جمله جالبی را در کتابی می خواندم که با نظر روانشناسان نیز در مورد انتخاب همسر تطابق دارد:
آرام و مطمئن در دریا پیش برو، ماهیان زیادی خواهی دید