کمک.من باید کوتاه بیام یا شوهرم؟
سلام دوستان خوبم بازم یه مشکل دیگه.یه چند وقتیه مرتب با شوهرم دعوامون میشه:101: البته من خودم قبول دارم گاهی اوقات تقصیر منه من یه اخلاق بدی دارم هر وقت بحثمون میشه نمیتونم کوتاه بیام و هی ادامه میدم شوهرم میخواد بره بیرون که بحث ادامه دار نشه اما من نمیذارم میخوام همون موقع و همون جا تمومش کنم دوست ندارم اون بره بعد با هم قهر کنیم از قهر متنفرم اما شوهرم میگه قهر بهتر از دعوا و جنگ با همه.حدود یک هفته میشه به خاطر یه سری مسایل کاری از هم دوریم منم و دو تا بچه و کارم خیلی سختم شده هر وقت بهش زنگ میزنم با ناراحتی و غصه و گله باهاش حرف میزنم اما اون به جایی اینکه بگه این چند وقتا چی بهت گذشته بیشتر طلبکارمه و منم نمیتونم بپذیرم و دعوامون میشه به من میگه که اگه من جایی باشم و نق نقای تو رو نشنوم برام بهشته منم گفتم تو بهشتت خوش باش به جای اینکه بگه با دو تا بچه چکار میکنی چیزی لازم نداری این حرفارو تحویلم میده من باید چکار کنم؟باید بی محلش کنم یا بهش از مشکلاتم بگم یا بگم دلتنگم چکار کنم؟هروقت هم از مشکلات میگم میگه تو فقط موقع مشکلات یاد من میکنی آخه من باید به کی بگم که بچه شیرخشک تموم کرده.:316: تو این مدت ماشین رو هم برده خونه باباش خوابونده منم بی وسیله هستم البته خودشم فهمید اشتباه کرده
حالا راهنمایی بفرمایین من باید چکار کنم هیچی از مشکلاتم تو نبودش نگم چکار کنم؟
RE: کمک.من باید کوتاه بیام یا شوهرم؟
[b]سلام دختر خوب
تاجایی که من فهمیدم شما بجای اینکه به نرمی از همسرتون درخواست کنین و باهاش حرف بزنین
بحالت دعوا و جنگ وجدل باش حرف میزنین که اون ترجیح میده بره بیرون
شما خانوم هستید باید با مهربونی بیشتر باش رفتار کنین این بنفع خودتونن هست مردا بزور و دعوا کاری نمیکنن
فقط باید بهش حس اقتدارو بدی وازش بخایی
وقتی بقول ایشون نق زدنای شما خیلی ازردش میکنه ودلخوره ازتون انتظار دارین پشت تلفن قربون صدقتون بره و بگه چشم ؟؟؟!
اینو تو زندگی خواهرم بعینه دیدم که با غرغر کردن خیلی زندگی رو تلخ کرده بود البته شاید شما اینطور نباشینا
غر زدن نه تنها مشکلی رو حل نمیکنه بلکه باعث میشه از چشم دیگران هم بیفتیم
موفق باشی:46:
سلام
ببخشید که رک میگم اما شما از همسرت ایراد میگیری ، نق میزنی ، ازش انتقاد میکنی و در جواب انتظار داری همسرت بهت محبت کنه .
شما اگر دوست داری در زندگیت عشق و محبت باشه باید خودت قدم اول رو برداری نه اینکه برعکس عمل کنی .
چقدر از شوهرت تعریف میکنی ؟
چقدر از ایشون بخاطر تلاش هایی که برای زندگیتون کرده تشکر کردی ؟
چقدر ازشون خواستی کمکت کنه تا زندگیت راحت تر بشه ؟
چقدر به طور مستقیم و بدون دعوا ازشون هم دلی و همراهی طلب کردی؟
انتظارات یک طرفه به جایی نمیرسه . اول خودتون این کارها رو در حق همسرتون انجام بدید بعد انتظار همین پاسخ ها رو از همسرتون داشته باشید .
روی مهارت هاتون کار کنید . در این زمینه در این تالار تاپیک های زیادی هست .
این تاپیک رو هم حتما مطالعه کنید .
شوهرتان را دلبسته خود کنید
یکی از اشتباهاتی که ما زنا انجام میدیم غر زدنه هیچ مردی هم نمیدونه
منظورمون از این کار چیه.ما فقط با غر زدن آروم میشیم و خودمون رو تخلیه میکنیم.
ولی موقع غر زدن ما شوهرامون این پیام رو میشنون که ناراحتی من تقصیر تو و یه جورایی فکر میکنن ما اونا رو مرد نمیدونیم.
خب این وظیفه ماست که بهشون بفهمونیم منظورمون چیه.
کاری که من کردم این بود که اول براش توضیح دادم که موقع نق زدن فقط گوش بده و تائیدم کنه.
بهش گفتم فقط دو تا گوش شنوا میخوام و نوازش و همدلی کردن.
اولا باورش نمیشد که اگه گوش بده مشکل حله ولی بعد که با چشمای خودش دید باورش شد.
جدیدا از قیافم میفهمه میخوام نق بزنم میاد کنارم و میگه خانم بگو من سراپاگوشم شما فقط نق بزن.
اصلا کاری میکنه که یادم میره و انقد میخندیم. بعدش هم میگه خانم نق دیگه باشه، در خدمتیم.:311:
بعد هم کلی ازش تشکر میکنم که حرفامو گوش داده این تشکره یادت نره خیلی کارسازه