بی احترامی کردن شوهر... کمک کنید
سلام به همه دوستان
عزیزان یه موضوعی هست که خیلی داره تازگی ها اذیتم میکنه و اینه که چند وقته شوهرم خیلی بهم بی احترامی میکنه
مثلا هروقت ببحثمون میشه اولین بار یه یه چیزی بهم میگه منم جوابشو میدم اونم قاطی میکنه بهم بی احترامی میکنه
منم خیلی ناراحت میشم باهاش قهر میشم
بعد از چند ساعت هم میاد معذرت میخواد مهربون میشه
ناگفته نمونه که عاشق همیم
اما واقعا ازین رفتاراش خسته شدم دارام دیوانه میشم کمکم کنیین
RE: بی احترامی کردن شوهر... کمک کنید
سلام دوست عزیز
به نظر من در زمانهایی که روابطتون خوبه بهش بگو راستی فلان موقع اون حرف رو زدی شوکه شدم اصلا ازت انتظار نداشتم همیشه رفتارت یه جور دیگه بود.فقط در زمان صلح و آرامش حرف دلت رو بزن نه مواقع ناخوشی و عصبانیت.
سلام دوست عزیز
اگر رفتار همسرت غیر از این بود جای تعجب داشت !
بارها گفته شده موقع دعوا و درگیری بین زن و شوهر یکی از دو طرف کوتاه بیان.به نظرم نقش منفی شما نسبت به همسرت بیشتره.چرا که همسرت فقط اتش روشن میکنه اما شما گالن گالن بنزین روی همان اتش میریزی
اما اگر سکوت و صبر کنی کم کم همسرت هم ارام میشه و بعد از اون میشه با مقدمه چینی و در فضایی گرم و صمیمانه به حل مشکل و گفت و گو راجع به اون پرداخت
یادت باشه که یکه به دو کردن در دعواها نه تنها سودی نداره بلکه داریه اختلافات رو گسترده تر میکنه و کم کم حرمتها از بین میره
موفق باشی
سلام
دوستان من دوباره مشکلاتم شروع شده دوباره همسرم زود عصبانی میشه و هرچی از دهنش میاد به من میگه فقط کافیه که من با یه درخواستش مخالفت کنم دنیا رو واسم تاریک میکنه
بعد اروم شدن میاد معذرت میخواد قول میده که دیگه عصبانی نشه اما بازم همون اش و همون کاسه
البته بخوام منصف باشم خودمم تو عصبانیتش مقصرمااا
خیلی ازش ناراحتم . به نظر شما چه رفتاری بکنم