-
دوست نداشتن
من تاپیک جدایی از همسر هستم
چند وقت پیش مشکلی که با همسرم داشتم طی مراحلی تقریبا به تفاهم رسیدیم و الان در کنار هم زندگی می کنیم
الان چندوقته بعضی مواقع حس میکنم همسرم را دوست ندارم و و حس میکنم دارم تحملش میکنم
شاید اینطوری نباشه و شاید به خاطر بعضی از شرایطی که برایم هم دیگر پیش آوردیم باش
چند وقت پیش براساس دعوایی که با هم داشتیم به دادگاه رفتیم و ما را به مصالحه دعوت کردو کلی با من و اون صحبت کردن و من واون را متقاعد کردن که راه حل ما جدایی نیست
من و اون هم قبول کردیم که باید بیشتر بهم کمک کنیم ولی نمیدونم چرا نمی تونم زیاد همراهیش کنم
مثلا اگر شب تنها بخوام و یا اون تنها بخوابه من برام فرقی نمی کنه
اگر بگه سر کاره شب یکم دیر میاد برام زیاد اهمیت نداره میاد خونه دوست ندارم بهش زیاد محبت کنم و یا بهش برسم انگار ازش خسته هستم
و الان خیلی درمانده هستم و نمی دونم چه کار باید بکنم
-
RE: دوست نداشتن
منهم مشکل شما را دارم و به همسرم پیشنهاد کردم که مدتی دور ازهم باشیم ولی به هیج وجه قبول نمی کند .بهر حال من فکر می کنم این راه حل شاید اثر مناسبی داشته باشد
-
سلام
هلن عزیز
به نظر من دوست داشتن اختیاریه نه یه اتفاق،نه یه پیشامد
فقط باید بخوای که دوستش داشته باشی و اینو بدونید که اگه محبت کنید و مهربون باشید و حتی تو خلوت خودتون قربون صدقه اش برید واقعا محبتتون نسبت به همسرتون زیاد میشه و جدا دلتنگش میشین،به نظر من سردی سردی میاره و گرمی گرمی،عشق ورزیدن و مخبت کردن به آدم آرامش میده،امتحان کنید ضرر نداره
معذرت میخوام اینو میگم ولی بیرون همه جور آدمی هست مواظب زندگیتون باشید،مطمئنا آسون بدست نیومده،هیچ زندگی ای آسون بدست نمیاد.
عاشق باش عزیزم،طعم شیرینی داره:46::72::72::72:
-
سلام دوست عزیزبرای اینکه کسی رودوست داشته باشی بایدشروع کنی به دوست داشتن تاخودشمانخوایدنمیتونیدکسی رودوست داشته باشیدپس شروع کنیدبه دوست داشتن واجازه ندیداین طرزفکرباعث بشه کم کم مهرومحبتتون کمتربشه واین طرزفکربه واقعیت تبدیل بشه پس لازمه هرچیزی خواستن هست اگربخواهیدمیتوانیدخواستن توانستن است