همش خودمو با ادماي بد مقايسه ميكنم
سلام دوستان نميدونم جرا من همش خودمو با ادماي بد نقايسه ميكنم .حتي بعضي وقتا فكر ميكنم شايد جون زيادي خوب بودم تا حالا ازدواج نكردم مسلا رابطه قبلي من واقعا اولين رابطه ام بود و هيج وقت حتي به يه بسر هم نكاه نكردم ولب نتيجه اش جي شد در عوض ميبينم همه اونايي كه بد هستن و كاراي بدي ميكنن به بهترينا رسيدن نكين دارم تهمت ميزنم جون مطمعنم اينو ميكم نسلا يكي از اشناهاي همين بسري كه من باهاش اشنا بودم با يه دختره دوست بود دختره به جز اون با خيلي هاي ديكه بود حتي دختريشو هم از دست داده بود حتي بجه سقط كرده بود ولي با ايمكه الانم هست با خيلي ها بسره باهاش ازدواج كرد,وبهترين زندكيو داره كلا خيلي ها هستن من ميشناسم بد ذاتن بدي ميكنن ولي جوابشو خوبي ميكيرن,خيلي ميترسم من قلبم خيلي صاف و باك ولي خيلي ناراحنم ,:323::323:
RE: همش خودمو با ادماي بد مقايسه ميكنم
سلام دوست من
انسان موجود پیچیده ایه و رفتارهاش توی یه سیستم پیچیده تر از هستی منتشر میشه که به این راحتی نمیشه در مورد بازتابش قضاوت کرد
چطور میتونید بگید که شما از اون دختر آدم بهتری هستید؟؟؟
یا اصلا چطور میتونید یه انسان رو با این همه پیچیدگی و عظمت صرفا با لفظ آدم بد مورد خطاب قرار بدید؟؟
دیدی که شما به انسان ها دارید خیلی دید منفی و سطحی ای هستش که احتمالا باعث میشه که اونا رو خوب نشناسین و به دلیلی عدم شناخت ازشون عکس العمل هایی دریافت کنید که انتظارشو ندارید
علاوه بر اون چرا فکر میکنید صرف اینکه یه پسری با یه دختر ازدواج کنه این یه نوع موفقیت محسوب میشه!!؟!!
سعی کنید عمقی تر به مسائل نگاه کنید و در کنار اون سعی کنید در مورد دیگران انقدر سطحی قضاوت نکنید شما توی زندگی اون دختر نیستید پس حق ندارید که فکر کنید آدم بهتر و لایق تری از اون هستید صرف اینکه با کسی دوست نشدین
دوست نشدن با جنس مخالف که به خودی خود هنری محسوب نمیشه !!
مهم اینه که چه فکری پشتش بوده باشه اگر این خودداری رو صرفا برای نشون دادن برتری خودتون انجام دادین باید بگم که مشخصه که نتیجۀ خوبی دریافت نخواهید کرد
قصد ناراحت کردنتو ندارم خانومی ولی بذار این پاکی و صافی قلب که ازش حرف میزنی تو افکارت و صحبتا و رفتارات مشخص بشه که نیازی نباشه خودت تذکر بدی تا دیگران بدونن پاک و صافی
من دخترایی دیدم از اونا که شما میگی ولی تو قلبشون یه نوری مشخص بود، توی رفتارشون یه انسان دوستی مشخص بود که هیچ وقت فراموششون نمیکنم
نميدونم من واقعا دكار تعارض شدم با خودم كلا مقايسه ميكنم نه فقط اون دخترو
ببین !
ازدواج نکردن دلیل های زیادی داره ، از اوضاع ظاهری و تحصیلات بگیرین یا پدر و مادر و ... .
نمیشه گفت که چون شما با کسی دوست نبودین پس نمی تونین ازدواج کنین.
.
اون دختری که بکارتش رو از دست می ده ، سقط می کنه ، تووبه هم نمی کنه ، آیا فکر می کنی زندگی خوبی داره ؟
همش عذاب وجدان ، ترس از فاش شدن همه چی ، بی آبرویی و . .. . .
.
آیا این زندگی میشه ؟
.
شما باید نجابت و پاکدامنی خودت رو حفظ کنی ، من خودمم هم دوستی نداشتم ، الان هم که 25 سالمه ، دیگه حوصله این کارها رو ندارم .
به نظر من که باید بی خود باشه .
تاپیک 40 روش موثر در پیدا کردن شوهر:
http://www.hamdardi.net/thread-9311-lastpost.html