-
دروغ گفتن شوهرم
سلام خوبين من تازه عضو شدم از اين سايت خيلي خوشم مياد آرومم ميكنه تورو خدا كمك كنيد همسرم خيلي راحت دروغ ميگه مثل اب خوردن سر هر موضوعي،مثلا خيلي راحت كارشو عوض كرد و من خبر نداشتم لب تاپ خريد و من خبردار نشدم ايندروغگويي باعث عذابه من چي كنم دروغ نگه؟ خسته شدم از دروغاش
-
RE: دروغ گفتن شوهرم
درود بانو
خوش اومدین
میشه سن خودتون و همسرتون رو بگین.
خصوصیت مثبت ایشون که باعث شد باهاش ازدواج کنین.
و در صورت امکان چند نمونه مثال بزنین از دروغ گفتنش با شرح.
سئوال آخر چه موقع ایشون اینکارو میکنن وقتی تحت فشار هستن؟یا نه از شما پنهان می کنن کاری رو که انجام میدن؟
آخه یه عادت بدی که مردای ایرونی دارن کمتر همسرانشون رو در جریان موضوعات میزارن ببخشیدا هنوز این اعتقاد رو دارن که زنا توی مسائل اقتصادی یکم مخشون ببخشیدا کمتر از آقایون کار میکنه.واسه همین پنهان کاری میکنن نه دروغگویی
-
شوکا جان سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
برای حل مشکلت بیشتر از خودت و همسرت بگو
شما و همسرتون چند سالتونه؟
چطور با هم آشنا شدید و چرا ازدواج کردید؟
نکات مثبت همسرتون چی هست؟
نکات مثبت شما از دید همسرتون چی هست؟
از اول آشنایی دروغ میگفته یا رفتار اخیرشه؟
دوست عزیز نگران نباش امیدوارم مشکلت حل بشه:72:
انگار پست من با khaleghezey عزیز همزمان شد....
-
با سلام
اونچه که شما گفتین پنهان کاری هست تا دروغ .
شاید همسرتون معتقده كه نباید به شما حقیقت رو ابراز كنه و تصور میكنه بادروغگویی میتونه شما رو قانع کنه و به قول معروف گول بزنه.
یا شاید احساس میكنه شما تحمل شیندن حقیقت رو ندارین، بهسادگی دروغ میگه. شاید دروغگویی اون فقط به خاطر ناراحت نكردن شما باشه،در صورتی كه احساسكردید همسرتون به دلیل مصلحت زندگیش بهشما دروغ گفته و این دروغ تاثیر چندانی دروضعیت زندگی زناشویی و عشق و محبت میونتون نداره. پس بهتره به روی خود نیارین و ازكنار اون بگذرید. مطمئن باشید همسرتون خواهدمیفهمه و شرمنده شما میشه.که هر کدوم از اینا کار درستی نیست.
ببخشین اینو میگم تو رفتارتون تجدید نظر کنید شاید یکی از دلایل دروغ گفتن همسرتون خودتون باشید .
چند سوال از شما دارم؟تاحالا شده که همسرتون رو با مردای دیگه مقایسه کنید؟
آیا تا حالا به همسرتون در بعضی از کارای زندگیتون غر زدین؟
http://ahlekhaneh.ir