-
یک سالگیم مبارک
یک سالگیم تو همدردی مبارک
هر چند اینجا بیشتر نمک رو زخم من پاشیده شد تا التیام بخش باشه برام و به جای همدردی به دردهام اضافه کرد
بازم خیلی چیزها ازش یاد گرفتم امروز دیدم تاریخ بالای صفحه با تاریخ عضویتم یکسان شده
یادم افتاد پارسال این موقع چه حس هایی رو تجربه میکردم و به اینجا پناه آوردم
و چقدر سرد بام برخورد شدو......(طبق قوانین تالار نمیتونم بگم درد و دلامو)
اما بازم خوب بود
بازم خیلی سعی شد بم کمک شه
من با اینکه همیشه دوست داشتم عادی باشم اما خاص بودم و معیار و فرمول سنجیده نمیشد زندگیم
از همه دوستان ممنونم
از حامد( که گذاشت روش خالی کنم احساساتمو...احساسات منفیا یعنی هر چرتی و پرتی دلم خواست بش گفتم)
از بهار نازنین دالما و خیلیهای دیگه که اسمشون یادم نیست اونقدر غرق بودم که اصلا اسم ها یادم نموند
از فرهنگ بی دل ونگینو کامران بی احساس ...
آنی که بم گفت این قانون نانوشته است که همه جا با دوستاشون بهترن تو هم سعی کن دوست باشی تا بات بهتر برخورد شه
از اس سی آی که از همه بیشتر درکم کرد برام وقت گذاشت و خیلی کمکم کرد اما خوب بعدش غیب شد:324:
از فرشته مهربون که بم یاد داد در مقابل رفتار با بعضی آدم ها باید سرتو بندازی پایین سکوت کنی و لبخند بزنی فریاد زدن بی فایده است :43:
از مدیر همدردی که خیلی سعی میکنه رو چهاچوب و قاعده رفتار کنه و نسخه بپیچه غافل از اینکه خدا هم درسته چها چوب و قانون داره اما یه عالمه مهربونی و محبت و توبه و شفاعت و ... گذاشته تا اگه بنده هاش اشتباه کردن بازم خوشبخت بمونن و منتظر نمیمونه تا بدبختیشونو ببینه :46:
شاید خیلی تو این پستم قانونمند نباشم اما من سعی کردم سر بسته و با رعایت قوانین تالار حرفهامو بزنم
و فقط گوشه ای از احساسم و به این دنیا که از یه پنجره وب به روم باز شد بگم
امیدوارم به عنوان هدیه یک سالگیم تو این تالار این پست باقی بمونه
حس میکنم تو مقابله با خودم و کنترل احساسم واقعا هنوز یک سالمه
راستی چون من رفتم روان پزشک و بازم بم دارو نداد و قم هم امکان رفتن نداشتم
خودم دو تا قرص گیاهی ضد افسردگی و آرامبخش گرفتم دارم از دیشب میخورم(پرفورانو نئوروگول) .:311:
خواستم بدونین که تاثیر این تالار رو من به شدت بالا بوده و دنبال داشتن احساس خوبم :43::46:
-
RE: یک سالگیم مبارک
یک سالگیت مبارک عزیز:43::46:
امیدوارم در طی روزها شاهدجوانه های متعدد از مثبها و خیر خوبی و در وجودت باشیم و پر برگ و بار شدن درخت وجودت از هرچه خوبیه .
شادکامی و خوشبختیت آرزوی ماست ، شک نکن
.
-
سلام جوانه عزیز
تبریک میگم 1 سالگیت رو که انشالا با فرزانگیت قرین بوده باشه :43:
بالاخره نمیخوای این علامت سوالا رو برداری و از دل خاک سرد کامل بزنی بیرون و اجازه رویش بدی به این جوانه سبز
و نوپای ما که خواهان یک زندگی زیباست که هم روزای خوب داره هم روزای سخت؟ :)
انشالا احساس خوبه شکل میگیره در تو به شرطی که سرسختی و مقاوت نکنی و بهش سخت نگیری!
چون سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش دوست خوب من :46:
آخه میگن در مشکلات زندگی مثل برگ روی آب باش که منعطف و سبک بال در حوادث زندگی همچنان به جلو میره و غرق نمیشه نه سنگ ته رودخانه!
یعنی باید موج سوار خوبی باشی وگرنه کی دیده که دریا همیشه آروم باشه و موج نداشته باشه یا طوفانی نشه؟
نا خدای خوب بودنه که مهمه گلم و مطمئنا تو هم ناخدای خوبی میشی ;)
بعد هم مقایسه خدا با بنده هاش کار درستی نیست ولی بدون این سخت گیری برای حفظ یک مجموعه بزرگ
گاهی لازمه. هر چند که همدردی هم به سخت گیری سالهای قبلش نیست و انعطاف مدیران بیشتر شده و خلاصه
هممون با هم داریم مسیر کمال رو طی می کنیم و واقعا زحمت میکشن!
گاهی کاستی هایی هست اما مزایاش به معایبش میچربه که این همه آدم رو دور هم مدتها نگه داشته حتی خودتو
بهر حال جوونه 1 ساله باز هم به جمع یاران همدردی برای یک شروع زیبا اما متفاوت خوش آمدی :46:
:72::72::72:
-
آبجی تولد یک سالگیت مبارک :72:
انشالله ساهای سال در تالار باشیدواز تجربیات تون لذت ببریم.
چه در دنیایی واقعی چه مجازی ما اونجور که میخوایم باب میلمون نمیشه
اما در این تالار واقعا دوستان خوبی داریم که در دنیای واقعی نداریم.
موفق وسربلند باشی:72::72: