فشار های روحی زندگیمو داره خراب میکنه
سلام. تاپیک نامزد لجباز رو خوندین حتما..
http://www.hamdardi.net/thread-26508.html
اونجا نوشتم تا مشکلم با اون حل بشه.
در واقع یک مشکل هم با خودم دارم که کاهش شدید روحیه و رغبت به فعالیت های درسیمه . توی رشته خوبی و دانشگاه دولتی قبول شدم و هر کسی غبطه رشتمو میخوره و به خاطر هوش و استعدادم همه اطرافیان تحسینم میکنن و همسنای من توی فامیل دوست دارن جای من باشن ولی افسوس که نمیدونن چقدر رنجیده و خسته ام . از درس و زندگیم زده شدم...
باور میکنین خنده دار شاید باشه ولی حوصله مردن رو هم ندارم... گاهی ادما ارزوی مرگ میکنن من حتی ارزوی مردن هم ندارم..
فقط حسرت دوران مجردیم رو میخورم که چقد چقد چقد شاد و سرزنده بودم و چقد دنیای قشنگی داشتم...
همه رو از دست دادم . دنیام سیاه و خاکستری شده.. لذتی نمیبرم.. اکثر اوقات شقیقه هام درد میکنه و مث یه ادم اهنی فقط میخورم و میخوابم و اوج لذتم اینه که توی اینترنت مطلبی بخونم.
حتی حوصله دیدن قیافم توی اینه رو هم ندارم چون حس میکنم لاغر و کدر شده چهرم.
دلم برای خودم میسوزه .. خیلی میسوزه... منی که همه حسرت به جای من بودنو میخورن ( البته از نظر تحصیلی و رفتاری وگرنه از نظر مالی واقعا پایینم گرچه خداروشکر میکنم واقعا از ته دل ممنونم و از وضع مالیمم شخصا راضیم ) خلاصه براتون بگم که این مدتی که نامزد ینی عقد کردم یه دوره وحشتناک پر استرسی بوده واسم و این استرس ها چنان روحم رو ازرده کرده که وقتی میخوابم ارزو میکنم همیشه خواب باشم ( نه اینکه بمیرم ) فقط همین که همیشه خواب باشم و بیداری در کار نباشه... !!
ازدواج کردم که ارامش بگیرم ولی تنها چیزی که ندارم ارامشه.. !!:302: روزام شده حسرت خوردن به زوجای جوونی که دست همو میگیرن و عاشقانه قدم میزنن....
باور کنین من هیچی از زندگیم نمیخوام.. فقط یکم محبت.. یه ذره توجه.. درسته مرد هستم ولی واقعا از هیچ سمتی محبت نمیبینم.. دوست دارم سرمو بذارم رو شونه یکی و گریه کنم . حتی اشکمم در نمیاد.. حوصله نماز خوندن رو هم مث همیشه ندارم. ...
همشم مقصر نامزدمه..... منو پژمرده کرد.. منی که اینقد شاد بودم هیچی از شادیام واسم نمونده...
خستم کردن هممممممممه.. همه خستم کردن... نمیخوام کسی راه حل بده بهم... دلسوز نمیخوام... فقط یه گوش میخوام .. یه گوش گنده که حرفاموش گوش بده... :302:
RE: فشار های روحی زندگیمو داره خراب میکنه
:323: خدایاااااااا صدامو میشنوییییییییییییییییییی :323:
میلاد جان سلام
من تاپیک قبلیتو نخوندم..ولی هر چی تو دلته م بگو
ما می شنویم
توی تاپیکم گفتم توی دلم چیه..
چی میخواین باشه.. جز یه دنیا ارزو و یه دنیا غم..
ارزوی ارامش ..همسری که دوسم داشته باشه قلبا.. ولی چی شد..؟؟ نامزدم صبح تا عصر خوابه.. همش خواب و کسل و افسرده.. منم داغون کرده.. حوصله هیچیرو ندارم.. به چه امیدی ادامه بدم ها؟؟؟؟
اصلا زندگی مجردی خودم.. به چه امیدی ..!!! نه کار درستی گیر میاد نه پولدارم .. خسته ام.. خسته... خسته...
به زور میخندم.. حتی گریمم نمیاد.. اصلا احساساتم خالی نمیشه.. دلم لک زده واسه یه دوستت دارم واسه یه محبت .. واسه یه خنده.. واسه ..