داشتن احساس بد از گذشته دختر
با سلام به همه دوستان
آیا اینکه قبل از ازدواج آدم به گذشته طرفش مشکوک باشه و احساس ناراحتی کنه چیز طبیعی هست یا نه؟ یعنی چقدر باید بهش بها داد؟ چقدر باید راجبش فکر کرد؟
من تصمیم گرفتم که با دختری که 3-4ساله دوست هستم ازدواج کنم و یه داستان اینجوری دارم:
اون اوایل رابطه مون (حدودا یه ماه اول بود فکر میکنم) ایشون یه SMS اشتباه واسه من فرستادن که متنش این بود "ببخشید باهات کتابی حرف زدم آخه مادرم پیشم بود نمیتونستم راحت صحبت کنم" که بعدا متوجه شدم این پیام رو میخاسته واسه یکی از پسرای همکلاسیش بفرسته که ظاهرا خاستگارش بوده، مشکل من با این موضوع این دوتاست: 1-چرا زمانی که با ینفر دیگه در رابطه بوده و دوسش داشته با منم وارد رابطه شده؟ 2-چرا این موضوع رو تا زمانی که مجبور نشد به من توضیح نداد؟ چون من بارها ازش پرسیده بودم و قسمش داده بودم که اگه هر کسی به هر نحوی تو زندگیش بوده و هست بهم بگه اما اون نگف تا اینکه اون اس اشتباه رو داد و مجبور شد که بگه! و دفاع ایشون هم از خودشون اینه: من با اون آقا رابطه مهمی نداشتم و حداکثر دوهفته باهاش رابطه داشتم اونم دلیلش این بوده که خاستگارم بوده و اونموقع هم رابطم با تو در حد گرفتن جزوه و اینچیزا بوده و حرف دوستی بینمون نبوده!
تو این مدت 4 سال هیچ چیز دیگه ای ازش ندیدم که بخام بگم خیانت کرده باشه یا هرچیز دیگه ای اما این خیلی اذیتم میکنه که نکنه در گذشته ش چیزهای دیگه ای بوده که چون مجبور نشده به من نگفته؟!
حق با کیه!؟ اینموضوع خیلی خیلی خیلی رو اعصابمه! لطفا دوستان اگه موردی به ذهنشون میرسه کمکم کنن
RE: داشتن احساس بد از گذشته دختر
کار اون خانم اشتباه بوده که رابطه اش با خواستگار قبلی تمام نشده، با شما وارد رابطه شده.
اما
اگر توی این 4 سال از همه نظر بهش مطمئن شدی و مشکلی نداری و اون مساله را هم برات روشن کرده، شاید بهتر باشه که از اون اشتباه بگذری.
کار درستی نکرده ولی اگر واقعا خطاش در همین حد بوده فکر می کنم می شه چشم پوشی کرد و فراموش کرد.
درست نیست دختری را که 4 سال باهاش بودی بخاطر شک و بددلی خودت رها کنی. خواستگار بعدی چطور با دختری کنار بیاد که 4 سال با کس دیگه ای بوده؟
اگر می خواستی بری باید همون روز می رفتی، نه حالا بعد از 4 سال.
نفر بعدی را چطور می خواهی مطمئن بشی؟ این را که بعد از چهار سال نشناختی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
اگر می خواستی بری باید همون روز می رفتی، نه حالا بعد از 4 سال.
مشکل منم دقیقا همینجاست، اون 4 سال تمام هرباری که راجب اون اس ام اس ازش سوال میپرسیدم کاملا کتمان میکرد و هیچی نمیگفت تا اینکه هفته پیش که راجب ازدواج بصورت جدی صحبت کردیم و من گفتم که بعد 4 سال هنوز اون اس ام اس تو ذهنمه و نتونستم فراموشش کنم برام حقیقتو گفت،
حالا:
1- ازین ناراحتم که 4 سال تمام بهم دروغ گفته حتی بارهایی که قسمش میدادم
2- کسی که 4 سال واسم فیلم بازی کرده ممکن نیست بقیه چیزاشم فیلم باشه؟
3-این قضیه رو تا لحظه ای که مجبور نشد و لو نرفت نگفت آیا ممکن نیست قضایای دیگه ای هم بوده که چون لو نرفته و مجبور نیست نمیگه؟
4- تو این 4 سال تنها رابطه ما بیرون رفتن بوده، در حد هفته ای یکبار پارک رفتن، آیا این باعث میشه که من فکر کنم تونستم خوب بشناسمش؟ یا امکانش هست حتی تو این 4 سال هم بهم خیانت کرده باشه و من نفهمیده باشم؟
نقل قول:
یا امکانش هست حتی تو این 4 سال هم بهم خیانت کرده باشه و من نفهمیده باشم؟
برادر عزیز
الان شما میخوای ما به این سوالت دقیقا چه جوابی بدیم؟؟
بگیم خیانت کرده تو این 4 سال ؟
بگیم خیانت نکرده تو این 4 سال؟
شما که 4 ساله به قول خودتون باهاش دوست بودین
هرچند در حد روابط کم
نتونستین متوجه بشین
حالا بچه های تالار از کجا باید حدس بزنند؟
ببین برادر گلم
چرا رسمی اقدام نمیکنی
روابطتونم زیر نظر خانواده ها باشه و راحتتر بتونین رفت و آمد داشته باشید
تا پسری به خواستگاری رسمی دختری نره
دختر نمیتونه احساس تعلق 100% به اون پسر داشته باشه و همینجووووووووور خواستگارا و گزینه های دیگشو رد کنه که شااااید این آقا پسر بعد 4-5 سال بخواد تصمیم ازدواج باهاشو بگیره
تازه وقتیم که تصمیم میگیره اینجوری تصمیم میگیره
نکنه قبلا با کسی بوده!!!
نکنه از این بهتر گیرم بیاد!!!
نکنه ال
نکنه بل