کمکم کنید با زندگیم سرد شدم
سلام دوستان عزیزم
من خیلی تنهام نمیدوستم با کی دردو دل کنم تا با این سایت آشنا شدم خوشحالم که میتونم حرف دلمو بگم و راهنمایی بگیرم .
عزیزام من 3ساله ازدواج کردم دور از خانواده ام زندگی میکنم اوایل زندگی با همسرم سر موضوعهای کوچک بحث میکردم خوب به خاطر این ود که به این شهر عادت نداشتم تنها بودم تا بعد مدتی عادت کردم تونستم با موضوع کنار بیام از شوهرم محبت میخواستم زیاد بهم توجه نمیکرد تو کتابا هرچی نوشته بود عمل کردم چیزی واسش کم نذاشتم همش بهش گفتم بهم محبت کن بگو دوسم داری وقت واسم بذار من اینجا تنهام به کارش اهمیت میداد خیلی بهش کفتم اگه نمیدونی بازن چه جور کنی کتاب بخون منو ببر بیرون جلوی دیگران بهم اهمیت بده اما اون میگفت بلدم جلوی پدر مادرش درست باهام حرف نمیزد از بس گفتم توجهنکرد گفتم من مهمترم زندگیت مهمتر از دیگرانه اما گوشش بدهکار نیست میگه خوبم سر ککار میرم واسه زندگیم قدر منو نمیدونی گفتم هیچ چی مهمتر از توجه به من نیست بلا خره گذشت از بس سعی کردم پیش مشاور رفتم فایده نداشت حالا خسته شدم دلسرد شدم دیگه نمیتونم مثل گذشته باشم خیلی دلم میخواد برگردم به گذشته اما احساساتم نابود شد حالا همسرم بهم میگه چرا فرق کردی مثل گذشته نیستی چه کنم دیگه محبت ندارم افسرده شدم به همسرم میگفتم این کارو نکن بی اهمیت نباش منو خسته میکنی منو دلسرد میکنم یه روز خسته میشم از زندگی با تو تا اینکه رسید به اینجا دوسش دارم اما نمیتونم مثل قبل باشم همش بهونه گیری میکنم صد دفعه گفتم جلو مامانت با خوب رفتار کن اما نش.
من یه آدم پر توقع همسرم بیخیال وقتی از بعضی مسایل حرف میزنم گوش نمیده میخنده میگه چه چیزا مهمه واست.
:325:کمکم کنید دلسرد شدم از این زندگی.
RE: کمکم کنید با زندگیم سرد شدم
سلام
از اینکه خواسته ای با همفکری و مشاوره در صدد حل مساله باشی و نه پاک کردن صورت مساله ، به خودت افتخار کن
معمولا وقتی مهارت های ارتباطی رو بلد نباشیم و یا در اجرایی کردن مهارت های زندگی ضعف داشته باشیم ، این قبیل مشکلات پیش میاد ، که می توان با صبوری ، و آموختن و بکار بستن راهکارهی اصولی از پسشون براومد
برای شروع
>>>این مقالات را پرینت بگیر
>>>چندین بار بخونشون
>>>ببین هرکدوم از اون راهکارها برای زندگی شخصی شما چگونه معنا پیدا می کنه
>>>و سعی کن حداقل روزی یکی از راهکارها را عملیاتی کنی
نکته اول)
وقتی داری راهکارها را پیدا می کنی ، با عکس العمل های مختلف همسرت رو به رو خواهی شد ، چون در ابتدا برای ایشون ، این تغییرات شما ناآشنا خواهد بود ، حتی اگر عکس العمل های همسرت خوب هم نبود ، باز هم شما به ادامه درست رفتار کردن و برقراری ارتباط صحیح مصر باش
نکته دوم)
نکته بعدی اینکه ، انتظار نداشته باش اگر شما داری رفتارهایت را اصلاح می کنی ، همسرت هم رفتارهایش را اصلاح کند .... اگر با این دیدگاه بخواهی شروع کنی ، بدان که زحماتت رو به شکست خواهد بود پس از همین اول اگر به دنبال راه حل اومدی ، قدم هایت را درست بردار یعنی بدون چشم داشت و انتظار جبران ، شما رفتارهای درست را به مرور جایگزین رفتارهای نادرست خودت بکن
نکته سوم) اگر قفلی عوض بشه ، کلید اون قفل نیز عو میشه ... وقتی دو مرحله قبل را انجام بدی ، راز این جمله را درک می کنی
لطفا بر روی لینک های زیر کلیک کنید
زندگی بیست مخصوص خانم ها
هشت اصل برای زندگی
شوهران از زنان چه می خواهند
چگونه با همسرمان برخورد کنیم
چگونه روابط خود را بیمه کنیم
گوش کردن از حرف زدن مشکل تره
فقط خانم ها بخوانند
مقصر من هستم یا شوهرم
ممنون از راهنماییتون بالهای صداقت
راهکارهایی که گفتید همین لینک هایی که گفتید هست؟
اره ، راه استفاده شون رو هم که براتون نوشتم .... باز هم بگردی مقاله در تالار هست
نگران نباش ، مشکل تو ، مشکل دیروز خیلی از زندگی های عاشقانه و موفق امروز هست