چطور معیارام رو بهینه کنم از وضعیت سطحی به وضعیت عمقی
سلام از آشنایی با شما خوش وقتم
نمیدونم تا چه اندازه میتونم راحت باشم امیدوارم نیازی به خود سانسوری نباشه .
موضوع اینجاست که خیلی شدید نیاز دارم ازدواج کنم وچیزی نیست که مانعم شه نه خونواده نه شغل نه وضیت مالیم
ولی ترس دارم از ازدواج.می ترسم راه رو اشتباه برم و آینده رو خراب کنم.این معیارا برام مهمه.همینا بس.
خوشگلی صورت خیلی برام مهمه یعنی حاضرم هیچ وقت ازدواج نکنم اگر قراره زنم خوشگل نباشه
می گم خوشگل نه معمولی .از هر 100 تا دختر شاید 5 تاشون به نظرم خوشگل بیان . هر کسی رو خوشگل نمی بینم از نظر من خوشگل سه فاکتور اصلی داره:1.صورت بی بی فیس یعنی تو چهره جا افتاده و کسایی که سن بالا می زنن رو خوشگل نمی دونم هرچند به نظر بفیه قشنگ باشن
2.خنده رو .دختری که اخمو باشه همه بگن قشنگه به نظر من نیست.
3.پوستش روشن باشه نه حالا سفید برفی ولی روشن
4.جهره مصنوعی نداشته باشه بزک کرده نباشه
میخوان به قدری خوشگل باشه که این خصوصیت خوشگلی برچسب روش باشه.نه اینکه یه عده بگن قشنگه یه عده بگن نیست.
این شد معیار اولم.
معیار دومم بازم برمی گرده به ظاهر
من جذب دخترایی می شم که ظاهر متفاوت از من دارن. تفاوت از رنگ پوست ونوع استخون بندی و قد و وزن . تفاوت فاحش برام هیجان انگیزه بیشتر این تمایلم رو از تمایلات جنسی آب می خوره.
و بعد از تفاوت ظاهری با من می خوام تناسب اندام داشته باشه یعنی هیکل بی نقص.منظورم بی نقص این نیست که مانکن باشه ولی نقص خاصی توش نباشه.منظورم اینکه متناسب دیده بشه قدش و وزنش و میمیک چهره و استخون بندیش باهم بخونه.
معیار سومم
دختر مغرور،پز بده دوست ندارم.با نمک باشه و خودمونی،تو ذاتش ملاحت باشه.
معیار جهارم
از نظر جنسی خیلی hot
اینارو داشته باشه بقیه چیزا برام مهم نیست
وضعیت مالی و خونوادش هم در حد معمول باشه کفایت می کنه.
مقالات ازدواج و مشکلات مردم رو خوندم ولی بازم هرچی سبک سنگین می کنم بازم فقط همین موردای بالا برام مهمن.می ترسم اشتباه کنم چطور می شه اهمیت معیارای بالارو کم کنم و به چیزای مهم برسم؟
دو تا دخترم در نظرم هست که معیارا مورد نظرم رو دارن به جز مورد چهارم که نمی دونم چه جوری میتونم بفهمم.
RE: چطور معیارام رو بهینه کنم از وضعیت سطحی به وضعیت عمقی
در مورد ظاهر فقط چیزی که نظر خودته باید مهم باشه نه قضاوت دیگران و ببین خودت از نظر ظاهر تو چه سطحی هستی
بعد دختری در یکی دو سطح بالاتر انتخاب کن که تناسب داشته باشید.زندگی فقط ظاهر و سکس نیست، همون بقیه
چیزا می تونه دخترو ازت بگیره مسایلی مثل خلقیات،اعتقادات،سطح فرهنگی،سطح مالی،شیوه زندگی،نحوه خرج کردن.
دیگه هیچ چیز دیگه ای براتون مهم نیست!؟
یعنی مثلا اگه با پسرا شوخی کنه و زیادی راحت باشه یا به هرکسی پا بده؟ با توجه به اینکه میگید برچسب زیبایی هم داشته باشه یکم ممکنه خطرناک باشه
اگه بداخلاق و عصبی بود؟ زود عصبانی بشه و نتونید بهش حرف دلتونو بزنید؟
اگه بچه باشه، لوس باشه، پرتوقع باشه، خراج باشه و خیلی چیزای دیگه؟ به ایناهم فکر کردید و باز میگید فقط ظاهر؟
ظاهر بعد از یه مدت برای آدم عادی میشه و اخلاقه که توی ذهن ما میمونه. اگه کسی تمام زیبایی هایی که شما میگید داشته باشه ولی اخلاق بدی داشته باشه بعد از یه مدت دیگه زیبایی هاشو نمی بینید.
تا حالا با کسی که زیبا نیست ولی اخلاق زیبایی داره یا برعکسش دوست نبودید که این تأثیرو ببینید
پست دوم این تاپیکو بخونید