نمیدونم با رفتار دوگانه اش چه کنم؟
من دختری 23 ساله هستم دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی و چهار ساله که در یک جای دولتی و معتبر با حقوق و مزایای خوبی مشغول به کارم. خانواده خوب و معقول و بافرهنگی دارم و هیچ زمان مشکل خاصی در زندگی نداشتم. طوری بزرگ شدم که همیشه اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشم و بخاطر همین هیچ وقت ارتباطی با پسرها نداشتم و همه در نظر اول فکر میکنند که مغرور هستم.
حدود هشت ماه پیش با پسری اشنا شدم و مثل همیشه اونو از خودم روندم و سرسختانه برخورد کردم. ولی دست بردار نبود کم کم رفتار و اخلاقش به دلم نشست و ازش خوشم اومد ولی از اول به خودم قول دادم که بهش وابسته نشم. در واقع بیشتر کنجکاو بودم ببینم اینهمه دخترا و پسرا باهم دوست میشن واسه چیه؟
اوایل تحویلش نمیگرفتم زیاد جواب اس ام اس و زنگ و پیامهای اینترنتیشو نمیدادم. از ده باری که التماس میکرد بریم بیرون یکبارشو قبول میکردم. ولی کمکم احساس کردم دوسش دارم و اون هم منو دوست داره. اون 26 سالشه لیسانس کامپیوتر و لیسانس هنر داره. چنجایی مشغول به کاره. بعد از عید سربازیش هم شروع شده. الان حدودا چهار ماهی میشه که خیلی سرش شلوغ شده پادگان، کار، ..
اون از من چندباری خواستگاری کرده که من هربار گفتم که راجع بهش مطمین نیستم.
مشکلی که من الان دارم اینه که اون خیلی کم از من سراغ میگیره البته کلا زیاد اهل زنگ و اس نبود ولی الان خیلی کم شده . مثلا بعضی وقتا سه روز یا بیشتر از هم خبر نداریم . وقتی بهش میگم برات مهم نیست که من خوبم یا بد؟ میگه که خیلی گرفتاره وقت نداره و میگه چرا تو ازم خبر نمیگیری
میگه من خیلی مغرورم و خیلی هم حرفای تلخ بهش میزنم اما خوب همش بخاطر اینه که حرصم درمیاد.
پول برام اهمیتی نداره من معتقدم که دختر و پسر باید خودشون زندگیشونو بسازن ولی نمیدونم میتونم روی آدمی حساب باز کنم که الان که دوره دوستیه داره سهل انگاری میکنه؟
وقتی بهش میگم بیا تمومش کنیم نمیزاره و میگه که منو خیلی دوست داره و دختر پاک مثل من کمه
از طرفی میگه منو دوست داره و از طرفی هیچ کاری برام نمیکنه تا حالا حتی ی چیز کوچیک مثل ی شاخه گل یا ی نشونه کوچیک که محبتشو ثابت کنه ندیدم ازش
ی سوال دیگه هم اینکه بعضی وقتا فکر میکنم نکنه بخاطر موقعیت خانواده و شغل و درآمدم منو حفظ گرده؟
برای دوستام که تعریف میکنم اونا میگن تو باید بهش بیشتر توجه کنی اون از رفتار تو خسته شده ، نمیدونم
لطفا راهنماییم کنید