رابطه دوستم با یک خانم متاهل
سلام دوستان مشکلی که میخوام بگم مربوط به خودم نمیشه ولی یکی از دوستانم رو به شدت درگیر کرده.
چند روز پیش یکی از دوستانم که از من کوچیکتره (20 سالشه) رو با جمع دوستا دیدم و خیلی پکر و ناراحت بود و وقتی که دلیلش رو ازش پرسیدیم اشک تو چشماش جمع شده بود و میگفت کار خیلی بدی کرده بعد از کلی پرس و جو حرف زد و گفت با یک خانم متاهل 25 ساله که فرزند هم داره وارد رابطه ای ناخواسته شده (خانمه از فامیلاشونه). دلیل رابطه هم مشکلات خانم توی زندگیش بوده (خیانت شوهر و ورشکستگی مالی و ...) الان که دارم مینویسم هنوز رابطه دارن نمیدونم در چه حد ولی از حرفاش مشخص بود که رابطه فیزیکی دارن و به شدت بهش وابسته شده و دوسش داره دختره رو البته من گفتم این دوست داشتن نیست ولی باور نمیکنه و عاشق شده. از طرفی زندگی دختره هم توی خطره و من فقط به دوستم دسترسی دارم هر چی راهنماییش کردم فایده نداشت و مشاوره هم فک نمیکنم حاضر باشه بره ولی میتونم باهاش حرف بزنم ولی راهشو نمیدونم. هر چی میگم حرف خودشو میزنه.
دختره میخواد ولش کنه ولی دوستم همش التماسو عذرخواهی میکنه که بمونه. نمیدونم چرا باید برای یه همچین دختری اینقد خودشو بکشه ولی میدونم خیلی اوضاعش بده و ممکنه کارشون به رابطه جنسی هم کشیده باشه نمیخوام دوستم اوضاعش بدتر بشه ازم کمک خواست منم اینجا نوشتم مشکلش رو امیدوارم بتونین راهنمایی کنین.
اینم بگم که دوستم خیلی خودشو کوچیک میبینه و میگه من هیچی ندارم نه خونه نه ماشین نه... و اگه این بره من تنها میشم.
آیا درسته که با دختره صبحت کنم قطعش کنه؟؟؟؟