سلام من 26 سالمه و خانوم هستم دارای دو فرزند, مدتیه که حواس پرتی پیدا کردم و همین باعث میشه عصبی باشم, به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من 26 سالمه و خانوم هستم دارای دو فرزند, مدتیه که حواس پرتی پیدا کردم و همین باعث میشه عصبی باشم, به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
اول برو دکتر. مثلا مغزو اعصاب. کلا از نظر جسمی چک بشی که مشکلی داری یا نه. می تونی یه ازمایش خون ساده بدی اول ببینی مشکلی هست کمبودی هست یا نه.
اگه مشکل جسمی نداشتی باید پرس و جو کنی یه روانپزشک خوب بری.
در کل هم می گن جینکو و جینسینگ خوبه واسه مشکلات خستگی و کمبود تمرکز. بعد از اینکه دکتر رفتی و ازمایش دادی اگه مشکلی نبود اینارو بخر بخور. خارجیش فارماتونه که میشه اسمش جبنکوسان. بسته های 30 تاییه. مارک های دیگه ای هم هستن که جدا جدا می شه جینکو و جین سینگ. ایرانیش جینگو جدا و جینسینگ جداست فکر کنم گل دارو بود مارک ایرانیش. از نظر کیفیت هم نمی دونم اصلا کدومشون خوبه. می تونی از دکترت بپرسی.
از نظر کمبود منیزیم هم ببین مشکلی نداشته باشی.
در کل از دکتر بپرس. چون ممکنه مشکل جسمی دیگه ای داشته باشی که اینا باهات سازگار نباشن.
مراقب ورزش و تغذیه ات باش. خواب کافی هم داشته باش.
موفق باشی.
داشتن دو فرزند و مشغله های ذهنی مربوط به زندگی ممکنه ادم رو دچار حواسپرتی کنه. همونطور که مینوش نوشته اول یک چکاپ بده تا مطمئن بشی از میزان سلامت جسمیت و بعد هم یک ورزش تمرکزی رو شروع کن (مثل یوگا یا ابروبیک). این ورزشها (یا در واقع نرمشها) رو در خانه هم می تونی انجام بدی . خیلی به بالارفتن تمرکز کمک می کنه.
از تمرینات تمرکز ذهن استفاده کنید. تو نت ی سرچ کنین کلی مطلب پیدا میکنین