کمک کنید تاجایی که میشه دروغ نگم و به عشقم برسم
سلام دوستان.من با دختری از طریق اینترنت اشنا شدیم میخوایم باهم ازدواج کنیم الان میخوام برم خواستگاریش به خانوادم گفتم یکی دختر رو بهم معرفی کرده ولی بهشون نگفتم کی معرفی کرده چون نمیشدم راستشو گفت اونا الان با این موضوع مشکلی ندارن و باور کردن و اماده رفتن به خواستگاری هستن اما مشکلی که هست خانواده دختر خانوم هستن که نمیدویم به اونا چی بگیم وچجوری باهاشون قرار خواستگاری بذاریم چون ما از دو شهر دوریم اون خانوم هم درسشو یه ساله تموم کرده .خودمون یه فکری کردیم اونم اینه که اون خانوم بره با باباش حرف بزنه بگه که دوست دانشگاهیش که زن دوست من باشه اون خانوم رو بهم معرفی کرده و عکسشو بهم نشون داده و منم پسندیدم.به نظر شما فکر خوبیه؟ بعدا میترسیم گیر بیفتیم پدر اون خانوم شاید بخواد با اون کسی که گفتیم معرفی کرده حرف بزنه منم که به خانوادم چیزی از معرف نگفتم یه وقت پدر دختر بخواد تو جلسه خواستگاری طریقه اشنایی رو مرور کنه بد نمیشه؟ما هر دو خانواده مقیدی هستیم اگه خانواده هامون بو ببرن ما اینجوری اشنا شدیم خیلی بد میشه از طرفی هم نمیتونیم از فکر هم بیایم بیرون.اینم بگم دوستامون قابل اعتماد نیستن نمیشه بهشون اعتماد کنیم مثلا بخوایم باهاشون هماهنگ کنیم .راهنماییمون کنید به در بسته خوردیم