-
ازدواج سخت
color=black][i[size=small]]
سلام از اینکه در این انجمن عضو شده ام بسیار خوشحالم :D و اما اینکه من دختری هستم 17 ساله که 3سال پیش با پسری آشنا شدم که بعد از 2سال تصمیم به ازدواج گرفته و هر دومون با خانوادههایمان این مساله را در میان گذاشتیم ولی متاسفانه خانواده من به شدت مخالف هستن در ضمن پدر من از مادرم جدا شده و اکنون من با ناپدری و مادرم زندگی میکنم و مادرم هیچ چیزی ندارد که من را از لحاظ قانونی نگه دارد را ندارد و من نیز از پدرم 10 سال است خبری ندارم می خواستم لطف کنین و مرا راهنمایی کنید در ضمن من با این پسر رابطه جنسی نیز دارم[/i][/b].[/size][/color
-
RE: ازدواج سخت
ملینا خانم با سلام اصلا به صلاح شما و خانواده ات نیست که به این روابط ادامه دهید که آینده بسیار بدی دارد با توکل به خدا و مشورت با دوستان و آشنایان مخصوصا مدیر همدردی جناب آقای سنگتراشان انشاء الله مشکلت حل خواهد شد.
-
با سلام خدمت شما.
ارتباط فعلی شما به علت خارج شدن از کنترل شما و ایشان و نیز نبودن هیچ گونه نظارتی برای ادامه دادن موثر نیست. من معتقدم که در هر ارتباطی باید هدف والایی داشته باشیم و نه خوشی زودگذر بلکه نگاه آینده نگر داشته باشیم. اینکه فعلا نسبت به هم احساس خوبی دارید کافی نیست چون هیچگونه مسئولیتی برای شما بوجود نمی آورد و علاوه برآن بایستی آنقدر قوی باشید که در این ارتباط گیر نکنید و به اصطلاح دچار وابستگی نشید. نظر من این هست که در ابتدا باید در مورد همسر آینده تان به ملاک های مشخص و شفافی برسید و بعد به عنوان یک خواستگار روی او تمرکز کنید. احتمالا شما به علت برآورده کردن برخی از نیازهای مهم روان شناختی خودتون مثل عشق، تعلق، تفریح و ... وارد این ارتباط شدید که لزوما عشق نامیده نمی شه.
رابطه ی خودتون رو کنترل کنید و از ایشون هم بخواهید که واقع بینانه رفتار کنه. موفق باشید.
-
سلام با خوندن مشکلت ناراحت شدم . چون به نظرم راه درستی رو انتخاب نکردی تو که پدر و مادرت به هر علتی از هم جدا شدند و از برخی از مشکلات آگاهی باید سعی کنی که در آینده زندگی داشته باشی که دارای حداقل مشکلات باشه . اگر خونوادت با این ازدواج مخالف هستند باهاشون صحبت کن و دلایلشون رو گوش کن مطمئن باش که اونها چون در بطن این رابطه قرار ندارند یکسری مسائل زودگذر رو در نظر نمی گیرن و دید بهتری نسبت بهش دارن .
ازدواج را آسون نگیر و بدون که تاهل کلمه سطحی و کوچیکی نیست آیا واقعا طرف مقابلت توانایی اداره یک زندگی رو داره .
به نظرم یه مدت ازش فاصله بگیر و رو ی شرایطی که داره خوب فکر کن و علاوه بر این سعی کن روابط بهتری با خانوادت بر قرار کنی . امیدوارم موفق باشی .