-
مشکل در ارتباط و کار
سلام
من 19 سالمه و چند ماه دیگه میشم بیست سال.
پسر هستم.
یه مشکل خیلی حاد دارم.
آدم اجتماعی ای نیستم.
توی دانشگاه فقط با دوستای خودم که 10 15 نفر هستیم رابطه دارم. اونم خیلی صمیمی ولی با هیچکس سلام و علیک ندارم. احساس میکنم هیچ فایده ای برام نداره چون با رفیقای خودم هستم و نیازی به کسی ندارم.درسته این کار؟
وضع مالیم اصلا خوب نیست.و دنبال کارم .میدونم خیلی دیر دارم میرم دنبال کار و یه جورایی جوونیم رو هدر دادم تا الان ولی یه مشکلی دارم.کلا آدم مظطربی هستم.
به طور مثال امروز صبح زود بلند شدم. روزنامه رو گرفتم و چند جا زنگ زدم. دو سه جا پیدا کردم ولی نمیدونم چرا یه حسی نمیزاره برم سر کار و همش با بهونه های مختلف دارم خودمو پیچ میدم.
دقیقا الان یکساله که همین مشکلو دارم و حتی یکبار استخدام هم شدم و روز اول کار هم رفتم ولی به محض ورود انصراف دادم و اومدم بیرون.
نمیدونم چرا ولی اصلا احتماد به نفس برای هیچ کاری ندارم و فکر میکنم هر کسی از قیافه و نوع لباس من خوشش نمیاد.در صورتی که قیافه بد و نوع لباس پوشیدنم بد نیست.
دارم کلافه میشم. از طرفی پول مول ندارم.
از یه طرف هدف هایی دارم که میدونم بهشون نمیرسم.
از یه طرف عرزه رفتن به سر کار هم ندارم.
از یه سمت دیگه هم هیچ دلبستگی ای توی دنیا ندارم به جز دو تا از رفیقام و خانوادم.
هر روز به خودم میگم بالاخره یه روز خودمو میکشم.
آخه چرا من نه آدم خلافی هستم.نه نیتم بده. نمیگم فرشته ام و بیگناه ولی من از خدا خواستم که یه مسیری جلو بزاره و قدرتو بهم بده که بتونم برم سر کار ولی یکسال تو بدبختی هستم و هیچی به هیچی.
شاید باورتون نشه ولی قبلا به خدا اعتقاد شدیدی داشتم مخصوصا وقت
-
سلام دوست خوبم.
اول این نام کاربریت روتغییربده تو خوشبختی این تقدیر خدا برای هر انسانیه مگه ادما خودشون بخوان راه دیگه ای بروند.
داشتن احساس خوب باعث واکنش بهتر درموقعیت ها میشه این برچسب ها احساس بد روبه انسان میدهند.
برای یه فرد۱۹ساله نداشتن اعتماد بنفس ،زیادغیرمعمولی نیست چون تازه اول راهه برای کسب تجارب وپخته شدن در کوره زندگی پس به این خاطرخودتو سرزنش نکن.
یه راه خوب برای غلبه براعتماد بنفس ضعیف،مواجهه تدریجی هست.مثلابجای ترس ازمحل کارجدیدسعی کن با اون روبرو بشی وبه خودت اجازه بدهی کم کم ترست بریزه وبه اونجا عادت کنی.
این لینکها هم مفیدهستند
روان گاه: خود پنداره و شخصیت
http://www.hamdardi.net/thread-26620.html
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
-
به نظر شما تقریبا من چند سال از زندگیم هدر رفته؟ :54:
-
لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.
دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد
کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس
اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند