-
منظور از غیراجتماعی چیه؟
سلام من هرجا میرم تا میبینن یکی خجالتی و گوشه گیره سریع برچسب غیر اجتماعی بودن بش میچسبونن در حالی ک فک میکنم اینطور نیس...خودمنم ب خاطر اینکه با بعضی ها ارتباط بر قرار نمیکنم بم غیراجتماعی میگن درحالی ک من دلیل دیگه ای دارم برای این کار.. میخواستم بپرسم غیر اجتماعی ها چ خصوصیاتی دارن و ب کیا میگن؟شاید اینجا جاش نباشه ولی تو نت چیزی نزده بودت ک ب دردم بخوره...ممنون اگه پاسخ بدین...
-
احتمالا منظور از افراد اجتماعی افرادی هستن که با مردم خوب ارتباط برقرار می کنند و سعی می کنن تو مراسمهای مختلف غم و شادی شرکت می کنند مثل مجالس ترحیم و عروسی دوستان .
حالا منظور از غیراجتماعی افرادی هست که مدام تو لاک خودشون هستند و تو مهمونی ها اغلب شرکت نمی کنند و ....
- - - Updated - - -
البته اینا برداشت شخصیه منه
-
در مورد درون گرایی سرچ کن
یه مواردی هست که کمک می کنه به ارتباط با دیگران. مثلا اینکه حرف مشترک داشته باشین (مشکل شوهر پیدا نکردن- دوست پسر- فال گیر رفتن که من زیاد دیدم خانما بهش علاقه دارن- رشته تحصیلی مشترک یا نزدیک- زمینه های مورد علاقه مشترک مثلا هنر یا فلسفه یا سیاست یا فوتبال یا اخبار و رقص در مهمانی ها یا مشروب خوردن در مهمانی ها یا خوب قران خوندن و روضه خوندن در مهمانی ها و هر چیزی که مرتبطه به اوضاع شرایط محیط و افرادی که می بینی در اون زمان و مکان ... )
به طور کلی یه چیزی باید بین تو یا علایقت با ادمایی که می بینی مشترک باشه که بتونی باهاشون حرف بزنی.
حالا یا داری این اشتراکو یا نداری اگه نداری یا برات مهم نیست طرفت بیخیالش یا برات کلا مهمه و می ری کمکم به اطلاعاتت و چیزایی که می تونی یاد بگیری هر روز و هر ماه اضافه می کنی و بعد دو سه سال می بینی که خیلی هم انعطاف پذیر شدی و با هر کسی می تونی هم کلام شی
ضمنا سعی کن خودتو هر روز بهتر کنی تا به بهترینه خودت برسی.
یه چیز دیگه. زنی رو میشناختم که مدعی بود اجتماعیه. اما در واقع یه زن بی حیای پرده در سلیطه بود! فقط خیر سرش اعتقادات مذهبی ای داشت با این و اون نبود. ولی اخلاقا خیلی پرده در بود.
تو خودت رو ببین چطوری هستی. سازگار با سرشتت هر روز سعی کن بهتر و بهتر شی.
-
ن من خداروشکر بلدم با دیگران ارتباط برقرار کنم اما بعضی وقتی دلیلی برای این کار نمیبینم و سمتشون نمیرم سوالم اینه ک غیر اجتماعی ها چ خصوصیانی دارن