-
رابطه منجر به ازدواج
سلام
من یه مدت پیش هم یه توضیح راجع به مشکلم دادم که از یکی از همکارام خوشم میاد و...
اون گه گاهی که به هم اس ام اس میدیم توی حرفاش غیر مستقیم ابراز علاقه هست خیلی کم هم ممکنه مستقیم
اما من واقعا دوس دارم اگر قراره رابطه ای باشه واسه ازدواج باشه. من خودم این امکانو میدم که شاید چون الان شرایط ازدواج نداره مستقیم حرفشو نمیزنه که این خوش بینانه ترین حالته :-(
از طرفی هم اگر قصدش دوستیه چرا هیچی نمیگه؟ چون یکی از دوستای من با دوستش باهم دوستن الان! و لی از این اس ام اس دادنش واقعا احساس بلا تکلیفی میکنم
لطفا راهنماییم کنید و نظرتونو بگید
اینکه مثلا میتونم کاری کنم که اگر خواست بیاد جلو به قصد ازدواج بیاد؟ و این که امکانش الان هس که روم فکر ازدواج کنه؟ :47:
-
با سلام
به شما پیشنهاد می کنم از هر رابطه عاطفی خارج از چارچوب های رسمی به شدت پرهیز کنید. این اس ام اس بازی ها هم یک نوع رابطه عاطفی است. اگر ایشان قصدی برای ازدواج دارند تنها راه مجاز برای ایشان اقدام رسمی از طریق خانواده است. به شما قول می دهم که رابطه های عاطفی خارج از چارچوب تتها به مدتی بازی خوردن و نهایتا به شکست روحی و پشیمانی منجر می شود. اگر به حرف من اعتماد ندارید به آمار ها نگاه کنید.
اگر حضور در محیط کاری با این فرد شما را وسوسه می کند آین شغل را رها کنید. شایدحرفی که می خواهم بزنم به مذاق بعضی ها خوش نیاید اما از این محیط های کاری مختلط هیچ چیز خوبی بیرون نمی آید.:81:
-
عزیزم تا زمانی که ایشون رسما خواسته شون رو عنوان نکردن هر گونه حرکت شما موجب کوچک شدن شخصیت شما خواهد شد ... اینو همیشه بخاطر داشته باش آقایون دنبال دخترهایی هستند که دست یافتنی نباشن و از دخترهای دم دستی به شدت زده خواهند شد بنابراین خیلی موقر منتظر باشید تا ایشون حوزه شون رو مشخص کنن ... بهتره کمتر هم راجع به ایشون فکر کنید و حوزه فکری خودتون رو به قسمت دیگه ای مشغول کنید
-
سلام دوست عزیزم
بنده هم با نظرات دوستان کاملا موافقم...البته نمی شه کاملا قطعی نظر داد که ایشون قصد و منظورشون چیه، چون افراد مختلفی در دنیای پیرامون ما وجود دارن که نمی شه قاطعانه رفتار اونها رو قضاوت کرد!
اما خب شرط عقل اینه که شما غرور و شخصیت خودتون رو حفظ کنید تا اگه حداقل 1 درصد قصد ایشون جهت پیامها دادن به شما، در راستای ازدواج نباشه، شما در آینده دچار آسیب روحی نشید..