-
تنبلی و اهمال کاری
سلام، من از تنبلی و اهمال کاری رنج میبرم و یکم قدیمیه این بیماریم
کم ضرر هم نکردم تاحالا ،مثلا روزای اعتراض امتحانام من نمیرفتم و همه میرفتن و کلی نمره
میگرفتن ،یه درسی که افتاده بودم رو میتونستم حذف کنم ولی نرفتم دنبالش، شش ماه
طول کشید تا دو ساعت وقت بزارم و برم دنبال کارای فارغ اتحصیلیم ،یه چیزی رو میخوام یه
ماه بعد میرم میخرم ،دوساله هوس کردم برم سینما! یکساله دلم میخواد برم شنا ،امروز
هوس میوه میکنم هفته بعد میرم میخورم ،تا اون اطاق برای رفتن و برداشتن تلفن مشکل دارم ،بعضی وقتا چند ساعت طول میکشه از جام پاشم،مریض شدم نرفتم دکتر مریضیم
خیلی خیلی بدتر شد ، البته برای دکتر رفتن ترس از مشکل بزرگ هم داشتم و دارم و خیلی مورد دیگه
درصد افسردگی کمی دارم ،اما انگیزه و حفظ اون برام سخت تره ، ولی باز هرچی حساب میکنم تنبلی شدتش بیشتره تا انگیزه
چه کار باید بکنم؟
-
سلام نکته جان :72:
تنبلی یه پیله داره که باید بشکافیش .
زودتر دست به کار شو که تنبلی بد بلاییه.
این لینک رو برات میذارم امیدوارم استفاده کنی.
http://www.hamdardi.net/thread-32476.html
اما هیچ چیزی مثل ورزش نمیتونه این پیله رو پاره کنه و تنبلی رو از بین میبرهمعجزه می کنه
راحت زرنگ و شاد میشی
حتما بهش فکر و عمل کن من تجربه کردم.
اما توصیه مهم اینه که از کارهای کوچیک و مشخص شروع کن
مثلا بگو حتما فردا سینما میرم و برو
میدونی که سنگ بزرگ علامت نزدنه ؟!.
موفق باشی.
-
خب ورزش هم میخوام بکنم ،اما برای همون هم تنبلی میکنم و ورزش خاصی در نظر ندارم
- - - Updated - - -
یک موضوع مهم دیگه هم که دارم اینه که نمیتونم صبح ها زوذ از زختوخواب بیدار بشم ،اکثر کارهای اداری و ... صبح ها هستن و من به همین خاطر نمیتونم انجامشون بدم ،حتی اگه بیدار هم بشم از تختم بلند نمیشم ، حالا کلی شب پیشش با خودم عهد کردم که فردا برم
بعضی وقتا هم با اینکه شبش زود میخوابم اصلا از خوب هم بیدار نمیوتنم بشم ، واقعا موضوع مهمیه این تو زندگی که کارام عقب میفتن
-
:tongue:آخ آخ از دست اين تبلى.
من سه ساله ورزش ميکنم,نميتونم بگم تاثير فوق العاده اى داشت ولى بى تاثير هم نبود.نسبت به سه سال پس
يشم خيلى بهترم.
برو ورزش هاى گروهى,مثل ايروبيک,يوگا,پيلاتس,زومبا ولى پيشنهاد من ايروبيک يا زومباست,هرچى حالت دنس ورزش بيشتر باشه,آدم چست و چابک تر ميشه.
من تو خوده تايم باشگاه فوق العاده زرنگ و چابک هستم.
برو يه چيزى هم ياد ميگيرى,هم روحيت باز ميشه,هم عادت ميکنى و دوس دارى هميشه برى.
يه روز برو ثبت نام کنه و پولش هم بده,اگه دلت واسه پولت بسوزه,مجبور ميشى که برى,چون پولشو دادى
- - - Updated - - -
:tongue:آخ آخ از دست اين تبلى.
من سه ساله ورزش ميکنم,نميتونم بگم تاثير فوق العاده اى داشت ولى بى تاثير هم نبود.نسبت به سه سال پس
يشم خيلى بهترم.
برو ورزش هاى گروهى,مثل ايروبيک,يوگا,پيلاتس,زومبا ولى پيشنهاد من ايروبيک يا زومباست,هرچى حالت دنس ورزش بيشتر باشه,آدم چست و چابک تر ميشه.
من تو خوده تايم باشگاه فوق العاده زرنگ و چابک هستم.
برو يه چيزى هم ياد ميگيرى,هم روحيت باز ميشه,هم عادت ميکنى و دوس دارى هميشه برى.
يه روز برو ثبت نام کنه و پولش هم بده,اگه دلت واسه پولت بسوزه,مجبور ميشى که برى,چون پولشو دادى
- - - Updated - - -
..........
- - - Updated - - -
واى چرا نميشه ويرايش کنم متنمو,اصلا شکلکه چرا رفته اونجا :|