-
لطفا راهنماییم کنید
به نام خدا
سلام
یک دختر خانمی توی دانشگاه خوشم اومده.به خاطر اعتقاداتی که دارم به طور غیر مستقیم وارد شدم ،یعنی با واسته قرار دادن خانم دوستم.ولی یک بار که مادرم به خونشون زنگ زدن اول بهانه خواهر بزرگتری که توی خونه دارن رو مادرشون گرفتن،بعد هم پدرشون بهانه کار ناشتن نم رو گرفتن.حالا هم بعد از اینکه برای بار دوم زنگ زدیم گفتند یک ماه دیگه زنگ بزنید.نظر شما درباره حرف پدر ایشون چیه.که هنوز با ندیدن پسر مسائل دادی رو بهانه کردن.
از دختر خانم هم نه بدم میاد نه عاشق دلباخته هستم.ولی دیدم دختر با حیا و با حجابی هستن.
تشکر از راهنمایی شما.
-
RE: لطفا راهنماییم کنید
اگر چه شما رو ندیدن اما با دخترشون که شما رو میشناسه پرس و جو کردند احتمالا به تاخیر انداختن خواستگاری هم به این دلیله که میخوان ابتدا تحقیقی انجام بدن و
یا اینکه واقعا خواهر بزرگتری دارن ازدواح نکرده که یا امید به سرو سامان گرفتن خوهر بزرگتر تا یک ماه دارن و یا اینکه امیدی به این زودی ها نمیشه داشت و فقط این تاخیر برای مهیا سازی شرایط خانوادگی _خواهر بزرگتر _ یا - حتی اصرار دختر یا یکی از افراد خانواده برای دادن فرصت برای خواستگاری شماست .... ( اکثر خانواده ها دوست دارن حتی اگر جواب از ابتدا مشخص باشه نهست اما فرصتی برای خواستگاری به طرف میدن )
به هر حال به نظر من اگر دختر قابلی هست منتظر بمونید یک ماه زیاد نیست تازه شما اگر واقعا کاری ندارید بهتره در این یک ماه سعی کنید حتما یک کار مناسب پیدا کنید
-
سلام
من به شما توصيه مي كنم در مورد ازدواج اگر كسي رو واقعا دوست داريد و شرايط هم مهيا است ( يعني اينكه از تمام جوانب و معيارها به عقيده خودتون و بزرگترانتون همخواني داريد!!) براي بدست آوردن فردي كه همچين شرايطي رو داره اولا بايد توكل داشته باشيد ثانيا بايد صبور باشيد و ثالثا بايد كوشا و جنگجو باشيد و در آخر هم تمام اين مراحل رو بايد با عقل ودرايت و تدبير دنبال كنيد پس مراحل شما اين شد :
1-توكل
2- صبر
3-تلاش و كوشش
-
سلام خوب این امر طبیعی که هر خاستگار ناشناس که زنگ بزنه این جواب رو بشنوه
شما هم اگه دختر رو دوست دارید براش صبر کنید
یک ماه صبر کردن به قول دوستان که چیزی نیست
توکل به خدا کنید