-
مشکل من بامدیر وهمکارم
سلام بچه ها مشکلم هیچ ارتباطی با سوالات دختر وپسر نیست چون زیاد به تالار وارد نیستم نتونستم موضوع مربوط به مشکلم رو پیداکنم
راستش نمیدونم چطور مشکلم روبیان کنم من یه جایی مشغول به کار هستم خداروشکر هم کارم خوب انجام دادم تاحالا...همیشه سعی کردم به نحو احسنت کارکنم روزی 12 ساعت سرکار هستم کارایی که به عهده من نیست ولی وقتی دیدم درتوانم هست روانجام دادم ولی این چندمدته بامدیرم وهمکارم دچار مشکل شدم ومدیرم بهم گیر داده به حدی که باهم جروبحث پیدا میکنیم من شخصیتم طوریه که نمیتونم حرف تودلم نگه دارم رک هستم ونمیزارم حقم خورده بشه واین باعث خشم مدیرم شده این چندروزه بامن حرف نمیزنه اعصابم خیلی خورده نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم...من واقعا از جون مایه میزارم دارم بادلسوزی کارمیکنم ولی باز اخم وتخم مدیرم میبینم جالبیش اینه که فقط به من گیرمیده مثلا به میزم گیر میده به دفتر حابم که میگه شلختس درحالی که من میزای همکارامو میبینم ازمن شلخته تره لیوان چایشون تایک هفته نشستهرومیز میمونه ولی من هروز میشورم اونا یه دستمال نمیکشن ولی من میکشم ولی گیرش ففقط به منه
مشکل دیگه ای هم که دارم مربوط به رفتار همکارم که پسر جوونی هستش...اصلا ازش خوشم نمیاد از رفتارش بامن ازحرف زدنش...میخواد بیشتر ازیه همکار باهم ابطه داشته باشیم ولی من اینطور نیستم وقتی رفتار خشکم میبینه توکار بامن همکاری نمیکنه مجبورم یکم توصورتش بخندم تا کارپیش برهولی من اصلا دوست ندارم باپسری اینطور گرم بگیرم یااون بامن گرم بگیره ...دوست دارم توکار جدی باشم وحرفامون جدی باشه...ولی این همکارم اینطور نیست این رفتار باعث عصبی شدن من میشه باعث میشه سرش داد بکشم بهشبپرم بهم بگید چطورباهاش رفتارکنم؟
-
سلام احساس میکنم شما به تازگی شروع به کار کردید به نظرم ریستون میخواد ازتون زهر چشم بگیره و مدیریت خودشو ثابت کنه برای این مورد کافیه یه مدت تحمل کنید و خویشتن دار باشید خود به خود درست میشه.
در مورد همکارتون بهتره اگر خودتون تمایلی ندارید روی خوش نشون ندید چونکه ممکن باعث سوء برداشت دیگر همکارانتون بشه و بعدها مشکلات بیشتری بوجود میاد ،کلا در این جور موارد باج ندید،فعلا کجدار و مریز تا کنید بعد از اینکه مشکل با رییس حل شد اگر بازهم کارشکنی کرد کافیه یکبار سربسته به رییس اطلاع بدید و بگید که باشما همکاری نمیکنه.
-
سلام شمابهتره متناسب باشأن وشخصیت خودت رفتارکنی.واگه مطلبی ازمدیرتو رو ناراحت میکنه بالحن منطقی فقط به خودش بگی نه یه وقت جلوی جمع.باصبروطمأنیه رفتارکردن به احتمال زیاد در درازمدت جواب میده وشخصیت کاری واداری شما هم اینجا جا افتاده تر میشه
-
به نظر من شما چون کارهای خارج از وظایف و به قول معروف اضافه بر سازمان انجام میدی روی رفتار مدیرت حساس شدی
هر کس تو هر شغلی وظایف مشخصی داره ... شما هم اگه دقیق نمیدونی با مدیرت صحبت کن که شرح وظایفت رو در اختیارت بذاره ...
هیچ کاری کمتر یا اضافه تر از اون هم انجام نده ...
برای همکارت هم همینطور ... شما که انتظار انجام دادن کار اضافه از ایشون نداری که بهش باج بدی ؟ در چارچوب وظایفش ازش انتظار داشته باش نه بیشتر نه کمتر
مشکل با مدیرت رو هم با صحبت کردن میتونی حل کنی ... یه وقت مناسب که قبلش هم باهاش هماهنگ کردی برو اتاقش و خیلی با ملایمت ازش بخواه که اگه مشکلی با شما یا نحوه کار کردن شما داره بهت بگه ...
موفق باشی :72: