درست كردن رابطه ي تمام شده
سلام
اينو اول بگم كه من پسرم!
چند وقت پيش من با يكي از دوستاي نزديكم رابطه اي رو شروع كرديم... اوايل كه پيشنهاد دادم ميگفت مثل دوست عادي بهم نگاه ميكنه و يكم مشكل داشتيم سر اين مسائل ولي اين قضايا حل شد... تا شايد يه ماه پيش همه چيز خوب بود ولي كم كم يه مشكلاتي بينمون درست شد... البته خب مشكل كه عاديه ولي چيزي كه بدتر كرد همه چيو اين بود كه جفتمون لجبازيم خيلي و مغرور و همين باعث شد رفتارهايي بكنيم كه يكم سرد بشيم تو رابطه... تا جايي كه گفت ميخواد رابطه رو تموم كنه... ولي من با توجه به اينكه علاقه ي زيادي بهش داشتم هرجور شد نگهش داشتم... ميگفت كه سردتر شده و نگاهش بهم مثل دوست عادي شده دوباره... ولي خب با هم مونديم بازم و هروقت ناراحت يا عصباني ميشد از موضوعي باز حرف تموم كردن رو ميزد... تا اينكه هفته پيش سر يه موضوع بحثمون شد و من از يه اخلاقيش اعصابم خورد شد و عصباني شدم و جلوي چن تا از دوستامون سرش داد زدم و چيزي گفتم كه ناراحتش كرد واقعا... بعد از اين قضيه كه باهاش حرف زدم ميگه ديگه رابطه براش تموم شدس و به هيچ وجه امكان نداره ديگه برگرده و خيلي تاكيد كرد روي اين موضوع... پرسيدم كه دوستم داره يا نه گفت مثل دوست معمولي و اين حسش نسبت به قبل بيشتر شده... حالا من الان چكار ميتونم بكنم كه رابطمون درست بشه؟ ميشه اصن؟ خواهشا جواب بديد...
يه سوال هم دارم كه ايا اصلا چيزي مبني بر اينكه نگاه شخصي به يكي مثل دوست عادي باشه وجود داره؟؟ چون من خودم نظرم اينه اينجور نيست...
لطفا هر راه حلي داريد هم بگيد در مورد حل مشكلمون