راهنمایی برای شنیدن جواب نه
سلام دوستان
من رفتم خواستگاری و بعد اونا اومدن تحقیق و خونه ما مشاوره همه چیز گفتن عالیه در حدی که تو تحقیق به مسائل ساده ای از جمله روابط مثلا دو تا داماد های ما تونستن فقط گیر بدن
در مشاوره هم بعد از چندین جلسه و تست های مختلف به حد 80 تا 85% مناسب هم هستیم البته باید در کلاسهای بریم تا بتونیم عیب های کوچولو رو هم رفع کنیم و مدیریت زندگی رو بهتر بلد باشیم (شاید هم پر کردن جیب مشاور)
خلاصه با همه این حال و احول این روزا و داستان دیروز من
http://www.hamdardi.net/thread-38686.html
خانواده دختر یه جورایی دنبال بهانن و حالا که هیچی گیر نیاوردن مثل اینکه بازم میخوان بگن نه ! در صورتی که تیر آخرشون که مشاور بود با اینکه حتی مشاور خودشون پیدا کردن سخت ترین و بدترین
اما بازم به سنگ خورده ! و حالا تو روی دخترشون موندن و دعواهای تو خونشون راه گرفته عین اینکه شما که میخواستین نه بگین چرا بازیش دادین این پسرو چرا علکی خانواده اشو مسخره کردین مشاوره بالا پایین حالا دلیل این نه چی ؟!
من مادرم میخواست امروز فردا بزنگه بگه حالا که خواستگاری اومدیم شما هم اومدین خونه ما رو دیدین الحمدالله تحقیقم که همه جا آدرس دادیم رفتین حتی یه جاهای اضافی و مشاوره هم که به پیشنهاد ما و مشاور انتخاب شما رفتن و گفتن عالیه ؟ نظرتون چی ؟کی بیایم برای جواب بله و تعیین مراسم عقد و ازدواج و مهریه ؟ (وقتی این موضوع رو به دختر خانوم گفتم ایشون زدن زیر گریه گفت فعلا زنگ نزنین تا 2 هفته دیگه ببینم چی میشه که مشخصه حسابی جوابشون نه)
من 1 تیر رفتم سربازی الانم اومدم واسه درست کردن لباس هام و شنبه دوباره باید برم آموزشی
خب چند تا مسئله هم تو خانواده من هست
1: ازدواج من تاثیر بسیار زیادی بر روی امریه و حتی درصورت اوکی نشدن امریه در تقسیم من به شهر محل سکونتم داره
2: حالا که هیچ ایرادی نیست چرا باید به من بگن نه ؟!
3: کلاس گذاشتن اینا ممکنه شرایط آینده رو برای من و خانواده ام پیچیده کنه که دیگه حاضر و راضی به این شرایط و غرورشون نباشن ....:54:
من تا 1 شهریور آموزشیم طول میکشه باید برای سربازیم قبلش ازدواج کنم تا تو شهر خودمون بیافتم یعنی تو این بازه خانواده ام باید تماس بگیرن و هماهنگی کنن که من از مرخصی اومدم کارای عقد و بکنیم این درصورتی که همه چی رو هواس
اگگه نشه و من 1 شهریور برم سربازی و مثلا شیراز بیافتم حالا دیگه مشکلات زیاد میشه عین این که معلوم نیست کی بهم مرخصی بدن که بخوام بیام کی بشه که خانواده ام با اینا هماهنگ کنن
و ایا امکان جابه جایی من میشه یا نه ؟
و این که امریه من کنسل شدنش مساوی با بهونه بهتر برای نه گفتن اونا میشه
خیلی ناراحتم و بدجوری دلم گرفته
ممنون میشم مدیران اساتید دوستان راهنمایی کنن من باید چکارکنم آیا به حرف دختر خانم گوش کنم و خانواده ام دیرتر بزنگن ؟ آیا خودشون هر موقع صلاح دونستن بزنگن ؟ آیا اصلا درست نبود با علم اینکه اونا میدونستن من 1 تیر رفتم سربازی یه زنگ میزدن به مامانم و میگفتن حداقل جای پسرتون خالی نباشه ؟......... خیلی دلم شکست از این همه بی مهری و محبتی
این روزا همه بهم میگن پسر پرتلاش سالم عین تو سخت کوش درس خون و با این آینده روشن هزارتا کیس بهتر میتونه داشته باشه که به خانواده ات هم احترام بزارن تو داری با این انتخابت بدجوری پدر مادرتو خرد میکنی
اما من عین همیشه خیلی آرومم هیچی نمیگم فقط گفتم من دوستش دارم