خيلي اشفته هستم اصلا ارامش ندارم چگونه ارامشم روبدست بيارم؟
درگذشته مشكلات زيادي داشم شكلات كاري خانوادي روحي و....
قبلا درمقابل يه مشكل هميشه سكوت ميكردم وميرختم توخودم وازكسي كمك نميخواستم وخودم حلش ميكردم خيلي كم پيش اومد كه سرمشكلي بخوام استرس بكشم ياگريه كنم اينقدر خودخوري كردم كه الان نزديك يك ساله دچچار مشكلات جسمي وروحي پيداكردم چند نمونه براتون مثال ميزنم
درخواب خيلي حرف ميزنم بعضي وقته با جيغ بلندميشم
بعضي وقتها درخواب خود به خود دسم بلند ميشه يا پام تكون ميخوره يا دوتا پاهام به همديگه ميخورن
عادت به فكر كردن سرمسائل ناراحت كننده دارم وميشينم غصه ميخورم خيلي ازاين اخلاقم بدم مياد مثلا سر موضوعي كه سالهاتموم شده ياچيزي كه ميدونم برام مهم نيست ميشينم ساعتها فكرميكنم ياخودم دراينده دروضعيت بد تصور ميكنم دست خودم نيت انگار لذت ميبرم ازاين يااينكه ازبس مشكلات داشتم انگار عادت كردم به زندگي مشكل دار وناراحت ككنده حتي اگه اوضاع خوب باشه من اينطور براي خودم زجردارش ميكنم
اگه لباسي يا زيورالاتي بپوشم بعدش اتفاق بدبرام ميفته ديگه ازشون استفاده نميكم وحس ميكنم شگون نداشتن واسم
هميشه تپش قلب دارم بيحالم سرم دردميكنه اينم بخاطراينكه يكم تيك چشم دارم هرچي ميخوام ديگه اجام ندم نميتونم اين تيك چشم وقتي تنها شدت ميگيره ولي وقتي سرم شلوغه انجام نميدم ولي جديدا بازم وقتي هيجان زده ميشم شدت پيداميكنه
هميشه دغدغه دارم توي وجودم ارامشم خيلي كمه دوست دارم خونسرد وبيخيال باشم ولي نميتونم گل گاو زبان ميخورم تاارامش اعصاب داشته باشم يكم بهترميشم ولي اكثر روز دلهره دارم
چيكاركنم كه ريلكس باشم