مناجات پر معنا و عاشقانه شعبانیهاَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اسْمَعْ دُعائى اِذا دَعَوْتُكَ، وَ اسْمَعْ نِدائى اِذانادَیْتُكَ. وَ اَقْبِلْ عَلَىَّ اِذا ناجَیْتُكَ، فَقَدْ هَرَبْتُ اِلَیْكَ وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْكَمُسْتَكینا لَكَ، مُتَضَرِّعا اِلَیْكَ، راجِیا لِما لَدَیْكَ ثَوابى.
پروردگارا! بر محمد و آل محمد درود فرست،
و دعایم را بشنو
و وقتی صدایت كردم، صدایم را بشنو،
و آنگاه كه با تو نجوا نمودم، به من رو كن.
پس همانا كه من، از دیگران به سوى تو گریختم،
و در پیشگاه تو قرار گرفتم در حالى كه درمانده تو هستم و به سوى تو در حال تضرّع و زارى هستم،
و به آنچه نزد تو از ثواب می باشد، امید دارم.
محبوب من !
پس اول می خواهم که به عزیز ترین ها نزدت ، به سرور همه انبیاء و خاندان پاکش درود فرستی .... که اینگونه من در سایه اعتبار او که بزرگترین واسطه فیض تو به همه عالمیان بوده و هست با تو بگویم حرف دلم را و از تو بخواهم که بخواهی مرا
باور دارم که شنوایی و هیچ صدایی از تو پوشیده نیست و هیچ نجوا و ندایی پنهان از تو نمی ماند .... اما می گویم که دعایم را بشنو وقتی می خوانمت .....دلم آرام می گیرد اینگونه عجز و نیازم را نشان می دهم ، اینگونه می گویم خدایا من به تو نیاز دارم ،به اینکه حس کنم در این لحظاتی که تو را می خوانم ندای مرا می شنوی ، حس کنم وقتی با تو نجوا می کنم رویت به سوی من است .....
ای پناه من !
از همه گریخته ام به سوی تو ، از همه گریزانم به سوی تو ..... خود فرموده ای که همه چیز را برای تو خلق کرده ام تو را برای خودم از من مگریز ....
تا امروز غافل از درک این حقیقت از تو به سوی دیگران گریخته ام .... و امروز خسته و ترسان و گریزان از غیر تو ، به سوی تو آمده ام ....درمانده ام و زار و نالان و امیدم فقط به توست .....مرا در یاب و در پناه آر ....
سوز دل ، اشک روان ، آه سحر ، ناله شب
این همه از نظر لطف شما می بینم