-
همسرم یه دفه قاطی میکنه
سلام دوستان خیلی بابت انتخاب اشتباهم پشیمونم ولی دیگه خیلی دیر شده من دختر مغرور نیستم ولی از دید اطرافیان همه چیز تموم ام و بیشتر معیارهایی که خیلی مردها شاید آرزوش رو داشته باشن:اهل سازش,قانع,باخدا,تک دختر,قدبلند,خوشگل,تک دختر,تحصیلات عالیه ولی به این نتیجه رسیدم به جای همه ی این ها کمی شانس داشتم خیلی به دردم میخورد!!!تو تاپیکهای قبلی در مورد خساست همسرم گفتم آخه فقط این نیست که بشه ساخت یه دفه شدید قاطی میکنه خییییییلی آستانه تحملش پایینه تو خیابون از حرص رانندگی مردم میخواد مردم رو بکشه البته فقط فش میده,یا مثلا بچه رو میبریم دکتر تنها کسی که باید مطب رو بهم بزنه سر نوبت و کم طاقتی شوهر منه یا اصلا حوصله بچه نداره و اکثرا سرش داد میزنه!آبرو برام نذاشته همش صداش رو بالا میبره اکثرا همسایه ها صدامون رو شنیدن البته من خییییلی کوتاه میام,همسایه قبلیمون میگفت اخلاق شوهرت خوب شده؟؟؟اون لحظه دل نیخواست از درد بمیرم,,,دیگه بریدم با این که خیلی تو دار و صبورم به خاطر چند قلم وسایلی که برا رمضان گرفته همش قر قر میکنه خدااااااایا کاش لااقل یه خواهر داشتم سرم میذاشتم دامنش های های گریه میکردم تا بلکه بشکنه این بغض لعنتی که پنج سال راه گلوم رو بسته آخه مامانا گناه دارن غصه میخورن نمیشه همه چی رو گفت!!مردم از بی کسی!!غم با من زاده شده منو رها نمیکنه......
-
سلام، شبت بخیر، قهوه زیاد براش دم کن بخوره، تا اعصابش آروم بشه، همچین آدمی اگه سیگار بکشه خیلی آرومتر میشه ،
-
اعصاب خوردگی ناشی از کمبود هست یا داشتن مشکل مالی و....
نداشتن عزت نفس
در خانه تاییدش کنید در مقابل کا رکوچکی که انجام میدهد تشکر کنید بهش قدرت دهید
با گفتن جمله بهت افتخار می کنم
همسرت با داد بیداد کردن نشان می دهد که من به توجه بیشتری نیاز دارم من به محبت شما احتیاج دارم
و مثل این میماند که خودش را به شما ثابت کند و به همه و خصوص شما عنوان کند که من مرد خانه هستم قدرت دارم
ولی اگر بتوانی با بکار بردن کلمات مناسب و محبت کردن به ایشان قدرت دهید دیگر نیازی نمیبیند که داد بیداد کند و به قول شما فحش دهد
-
گل گاو زبون بهش بده،حتی ببرش دکتر واسه کم خونی آزمایش بده من خودم یه مدت اینجوری بودم الان قرص واسه کم خونی مصرف میکنم خیلی آروم شدم!
بعدم سعی کن یه روز در هفته بچه رو بذاری خونه کسی از اقوام یه چیز ساده درست کن دوتایی باهم برین بیرون بگردین،تو تفریحتون هم حرف از مسایل و مشکلات زندگی نزن حرف از پول نزن فقط حرفای خوب تا بهش خوش بگذره و اروم بشه:97: