شوهر پولدار اما خسیسم ...
با سلام خدمت دوستای همدردی عزیز
عزیزای همدردی من قبلا هم اینجا تاپیک زدم من 27 سالمه و شوهرم 42 سالشه و صاحب یه فرزندیم
بعضی مواقع اوضاع واقعا برام غیر قابل تحمل میشه من قبل از ازداوجم توی یه شرکت با حقوق و مزایای خیلی خوبی شاغل بودم همونجا هم شوهرم اومدو باهم آشنا شدیم و بعد سه ماه ازدواج کردیم وقتی نامزد شدیم شوهرم گفت دوست ندارم بری سر کار . مشکلم اینه که شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه ولی فوق العاده خسیسه مثلا من یا بچم وقتی بهش میگیم مثلا میوه بخر میگه فعلا پول ندارم آخر هفته میرید خونه مامانت اینا اونجا می خورید دیگه( مامانم آخر هفته که میریم خونشون همه چی میخره و آماده میکنه ) یا مثلا وضع مالیش اونقدر خوبه که بتونه مسافرت خارج بره ولی توی این شش سال حتی یه بار هم نشده که حتی اطراف شهر خودمونم ببره همیشه میگه شلوغه یا هوا گرمه یا ... یا مثلا برای خرید لباس چه برای من چه برای بچه میره میگرده خودش یه چیز بی ارزش که فقط قیمتش پایین باشه میخره . اصلا بهم پول نمیده میگه دوست ندارم خانومم پس انداز داشته باشه با هزار دعوا و بحث یارانه خودمو بهم میده و هر وقت هم یه چیزهای ضروری ازش می خوام میگه یارانت دو دادم دیگه چیکارش کردی . البته شوهرم در مورد چیزهایی که خودش علاقه داره خساست نمیکنه مثلا برای خودش گوشی سه میلیونی خریده چون به گوشی علاقه داره ولی در مورد اکثر چیزها برای خودش هم خسیسی میکنه لطفا راهنمایم کنید چطوری رفتار کنم