-
بارداری و زودرنجی
من هفته 32 بارداری هستم تو مدت بارداریم شوهرم خیلی حواسش بمن بود و از هر نظری هوامو داشت
مرد واقعا خوبیه و منم واقعا عاشقشم ولی دیشب که از خرید برگشتم پیشش (توی محل کارش)با اینکه از ظهر رفته بودم خسته و گشنه برگشته بودم اصلا حالی ازم نپرسید بپرسه مثلا چیزی نخوردی؟ چی میخوری؟با اینکه حالمو میدونست
مشغول کار بود منم چیزی نگفتم همش منتظر بودم بیاد بهم بگه چی میخوای بخوری برات درست کنم یا بخرم بیارم ولی اوومد بهم گفت پاشو برو خونه یه چیزی درست کن بخور اینجا هیچی نیس که بخوری
واقعا قلبم شکست :47:
یعنی حتی یه کیک کوچولو نمیتونست بگیره برام بگه اینو بخور جلوی ضعفت رو بگیری؟
میدونه دیگه یکساعت مونده باشه به تعطیل شدنه کارش من نمیرم خونه میمونم که با هم برگردیم
ازش توقع داشتم اینو بفهمه که من الان یه بچه دو کیلویی تو شکمم دارم از ظهر تو گرما و خرید و پیاده روی بودم خب معلومه گشنم میشه فقط نیاز داشتم بیاد یه جمله بهم بگه بگو هر چی میخوای برات مهیا کنم
از صبح که رفته سرکار تا الان اشکم بند نمیاد همش دارم گریه میکنم خیلی نگرانه نی نیمم
ظهر بهم زنگ زد هر چی پرسید چته؟ چی شده حرف نمیزنی؟ نتونستم بهش بگم ازش توقع دارم خودش شعورش برسه منکه نباید بهش بگم
-
سلام
این مبهم رفتار کردنها وانتظار اینکه اون حرف دلت رو بخونه خودش باعث ایجاد مشکل میشه.
رنجشی در تو ایجاد شده ما میتونیم توجیه کنیم که شوهرت سرش شلوغ بوده یا اون روز خیلی خسته بوده یا فکرش به خاطر کار انجام نشده ای متمرکز نبوده و....
اما بهترین راه اینه یه زمان مناسب به خودش بگی که اون روز چه انتظاری ازش داشتی و وقتی انتظارت براورده نشده چه احساسی بهت دست داده.
بهتره حرفهای خودش رو بشنوی تا دلخوری از بین برود.
-
عجب مگر چه اتفاقی افتاده این قدر ناراحتی برای خودت درست کردی
خبر از زندگیها نداری خبر از مشکلات مردم ندارید که این جوری یک چیز کوجک را بزرگ میکنی3
ممکنست خسته بوده کارش دشوار بوده با رییسش یحثش شده و هزار اما دگر
-
شما که متاهلی باید شناختت از روحیه آقایون بیشتر باشه.تا اون حدی که من میدونم آقایون خیلی متوجه ایما و اشارات و در لفافه سخن گفتن خانمها نمیشن و باید مستقیم خواسته هامون رو ازشون بخوایم.
شما هم وقتی دیدی همسرت میگه اینجا چیزی واسه خوردن نیست با یه قیافه مظلومانه و لوس بازی میگفتی یعنی یه کیک کوشولو هم واسم نمیخری؟:227:من و نی نی گشنمونه خب.این جوری همسرت خیلی راحت واست چیزی میخرید اینقدرهم شما گریه نمیکردی.
زیادم به این جور رفتاهاری آقایون نباید حساست داشت میگم که یکم سنسورهاشون تو این زمینه ها ضعیف عمل میکنه:311:.