دخترها تا چه سنی پاک می مانند؟
سلام . پسری هستم بالای 25 سال . شکر خدا تا حالا با هیچ دختری رابطه دوستی نداشته ام . حتی با وجود اینکه موقعیتش چندین بار برام پیش اومده یا پیشنهاد دوستی از طرف دخترها بهم شده باز هم به خاطر حرام بودنش از دوستی اجتناب کردم .
خب با شناختی که از جنس خودم دارم می دونم بیشتر پسرها به خاطر مسائل جنسی وارد دوستی با دخترها می شوند یا به خاطر تنهایی وارد می شوند ولی خب به مسائل جنسی هم ممکنه کشیده بشه ! و با توجه به اینکه دخترها خودشون به من پیشنهاد دوستی ارائه کردند الان کمی نسبت به گذشته دخترها بدبین شده ام !
با توجه به اینکه من اکنون شرایط ازدواج را تا چندین سال دیگر ندارم و طبیعتا نمی توانم با دختران زیر 25 سال ازدواج کنم . چه تضمینی هست که دختری که تقریبا ، کل جوانیش مجرد مانده وارد رابطه دوستی با پسری نشده باشه ؟ یا پیشنهاد دوستی به قصد ازدواج پسری را قبول نکرده باشه ؟ و ماجراهای بعدش پیش نیومده باشه ؟
البته من با وجود اینکه هیچ گونه رابطه ای با دخترها نداشته ام باز هم با دوستی به قصد ازدواج برای آشنایی (بدون ابراز علاقه یا رابطه جنسی) دختر با پسر مشکلی ندارم ولی خب اکثر دوستی ها وارد روابط عاطفی می شه یا به مسائل جنسی هم ممکنه کشیده بشه .
در مرحله بعدی ممکنه بتونم چشمم را روی رابطه عاطفی ببندم ولی وقتی تصور می کنم که دختری که قرار است با او ازدواج کنم ممکن است رابطه جنسی با دوست پسرش داشته باشد یا عکس های کسی که قرار است من با او ازدواج کنم به صورت نامناسب در اختیار پسری دیگر باشد . کلا نسبت به ازدواج دلسرد می شوم !
کلا سوالم اینه که دخترها تا چه سنی پاک می مانند ؟
چون این سوال ها باعث شده من نسبت به زندگی آینده دلسرد بشم و توی کارم اثر منفی بگذاره ...